05 Ιανουαρίου 2012

Πάγκαλος για Τσίπρα: Δεν θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος

Αυτή ήταν η απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου όταν ρωτήθηκε σχετικά με το σχόλιο Τσίπρα στη Βουλή για το «τι έχει κάνει στη ζωή του ο κύριος Πάγκαλος».

«Θα με κρίνει η κοινωνία όχι κάθε τύπος. Είναι κριτική το "τι έχετε κάνει στη ζωή σας;". Από ένα τσόγλανο; Τι έχει κάνει αυτός στη ζωή του;», είπε αρχικά ο κ. Πάγκαλος και όταν ρωτήθηκε γιατί τον κρίνει τσόγλανο, απάντησε: «για τις απόψεις που εκφράζει, για το κόμμα που εκπροσωπεί και για την προσωπικότητά του. Γιατί ξέρει ποιος είναι. Γιατί έχει γίνει το επεισόδιο εν γνώσει μου». Όνομα, πάντως, δεν είπε. Αρκέστηκε απλά να «φωτογραφίσει» τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δικαστική του διαμάχη με την εφημερίδα Παρασκευή και 14, στην οποία έκανε αγωγή και ζητά 2 εκατ. ευρώ για ένα πρωτοσέλιδο, που τον εμφάνιζε με κεφάλι γουρουνιού.

«Εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως τον ενόχλησε το γεγονός πως την εφημερίδα είδε η μικρή του κόρη, που έβαλε τα κλάματα και τον ρώτησε «γιατί μπαμπά σε έχουν κάνει σαν γουρούνι;». «Δεν τους άρεσε η μια ή άλλη άποψή μου. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχει ο κύριος που το έκανε. Θα ασκήσω τα δικαιώματά μου και αν το δικαστήριο κρίνει πως αυτό είναι δικαίωμά του, τότε θα υποταχθώ στην κρίση του».

Επίσης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει διαμείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Βενετίας. «Ήταν όλα ψέμματα. Δεν έμενα σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Είχα μείνει σε πολύ φθηνό ξενοδοχείο», είπε.



newsit.gr