31 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα, που θα ζωγραφίσει αγιογραφία πολιτικών, ζητεί ο Μ.Παπαϊωάννου για τις καταγγελίες Καραμπέρη ότι τους έχει όλους σε βίντεο

Άμεση εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του φερόμενου ως επικεφαλής της οργάνωσης τοκογλύφων και εκβιαστών της Θεσσαλονίκης ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου προειδοποιώντας ότι, διαφορετικά, θα ασκήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του.


Όπως έγινε γνωστό, ο 58χρονος σε συνομιλία με συνεργάτη του άφηνε υπονοούμενα για στοιχεία που έχει στην κατοχή του και εμπλέκουν, κατά τον ίδιο, και πρόσωπα του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ότι αν μέχρι την Τετάρτη δεν παρέμβει εισαγγελέας, τότε την Πέμπτη το μεσημέρι θα ασκήσει ο ίδιος τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του.

Το θέμα είχε θέσει νωρίτερα, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον κώδικα ναρκωτικών, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, ζητώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις δηλώσεις του 58χρονου.