27 Ιανουαρίου 2012

Οι Εχθροί του Ελληνικού λαού!

Έκπληκτοι όλοι οι Έλληνες ( σαν να ακούνε την φωνή του ραδιοφώνου των Αθηνών όταν οι Γερμανοί έμπαιναν στην Ελλάδα το 1941 ) παρακολουθούν τις λυσσαλέες αντιδράσεις και τις φασιστικές δηλώσεις των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια τους να φιμώσουν, απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό.

Έχοντας ξεφύγει από κάθε όριο συνταγματικής νομιμότητας δηλώνουν δημόσια ( Λοβέρδος ) ότι θα γίνει μακελειό έτσι και η δικαιοσύνη προχωρήσει τον φάκελο που απέστειλαν οι 2 οικονομικοί εισαγγελείς για ποινικές ευθύνες διόγκωσης του Χρέους από τον πρώην πρωθυπουργό Παπανδρέου και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου!!!!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ζητά επιτακτικά την αποπομπή των 2 εισαγγελέων θεωρώντας τον εαυτό του αλλά και τους Υπουργούς υπεράνω του ίδιου του Συντάγματος της Χώρας, ενώ μερικοί από αυτούς σε μια κρίση γελοίας αυτοκριτικής δηλώνουν απίθανα πράγματα σαν να απευθύνονται σε πρόβατα!!! Πρωτοφανής η δήλωση του Χρυσοχοίδη ο οποίος δήλωσε με περισσή αφέλεια ότι έκανε λάθος, ότι δεν διάβασε το μνημόνιο αλλά το ψήφισε οδηγώντας την Ελλάδα στο Χάος.

H άκρως κυνική αυτή ομολογία στην οποία προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης, έχει προκαλέσει σεισμό στο Twitter! Όχι στο ελληνικό μόνο, αλλά στο παγκόσμιο! Με αφορμή την δήλωση του κ. Χρυσοχοίδη ότι «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» οι Έλληνες χρήστες δημιούργησαν

το hashtag #De_diavasa_to_mnimonio_giati και δίπλα γράφουν ότι πιο ξεκαρδιστική δικαιολογία και ατάκα μπορείτε να φανταστείτε! Αποτέλεσμα; Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο hashtag να βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, με τους ξένους χρήστες να... ψάχνονται να δουν τι συμβαίνει!

Εμείς επιλέξαμε τις πιο έξυπνες απαντήσεις που έδωσαν ανά τον κόσμο !!!!

Coco_Vland Debbie Tzima

και να το διάβαζα, πάλι υπέρ θα ψήφιζα. μα να χάνω τον χρόνο μου άδικα??

silentcrossing

δεν έβλεπα καλά μέσα απ την κουκούλα !!!!!!!!

meteoritis Chris P

περιμένω να βγει το 2 και το 3 και να διαβάσω όλη την τριλογία μαζί.
DanaSemitecolo

διάβασα μόνο το τέλος και νόμιζα πως ήταν σενάριο του Σπίλμπεργκ !!!!!

thesspirit Sofia

με είχαν απαγάγει εξωγήινοι κ μόλις με επέστρεψαν στην Ελλάδα. Εγώ δε φταίω σε τίποτα.
NikoAgo

ήξερα ότι θα έρθει στο υπουργείο μου ο Άδωνης που το ξέρει απ’ έξω.
Nikos Chrysoloras

μόνο ο Τσακ Νόρις έχει διαβάσει το Μνημόνιο
anipsios

χθες το βράδυ πέρασε από μπροστά μου η Καϊλή και τα έχασα ( Δεν την είπα καλτσοδέτα όπως ο Ξανθιώτης Υπουργός ) !!!!
javapapo Paris Apostolopoulos

γιατί δεν έχω αρκετή μνήμη RAM και μέτρια κάρτα γραφικών

Sofia

έκαναν πολλή φασαρία κάτι αγανακτισμένοι απ’ έξω και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ.
Ομορφάντρα μου να σου βάλω λίγο σος να γλιστράει ……..

Σε λίγο όλες οι απίστευτες δηλώσεις και απαξιωτικές εκφράσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Πάγκαλου θα μοιάζουν με αστεία για παιδιά! Η χώρα μας και οι πολίτες της βρίσκονται πλέον στο τελευταίο σκαλί της ανέχειας και της αξιοπρέπειας, την ίδια στιγμή που οι δοσίλογοι έχουν γραπωθεί από τις καρέκλες τους και δεν τις αφήνουν. Η απειλή της χρεοκοπίας ( Εθνικής Οικονομικής, κοινωνικής, ) είναι γεγονός και αντίπαλοι του Έθνους δεν είναι μόνο εξωτερικές δυνάμεις αλλά η ίδια κ κυβέρνηση του που τάχθηκε κατά του Ελληνικού λαού. Να σημειώσουμε εδώ ότι χθες ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας εκδίωξε κυριολεκτικά του Υπουργό εξωτερικών της Χώρας ο οποίος τόλμησε μέσα από το διαδίκτυο να κατηγορήσει τους αγανακτισμένους διαδηλωτές σαν άθλιους των φτωχομαχαλάδων!!! Μέχρι και οι Ρουμάνοι διώχνουν τους ανεκδιήγητους πολιτικούς τους. Εμείς κοιμόμαστε ακόμη τον ύπνο του δικαίου.
ΤΙΠ

Πρωτοφανής η δήλωση του Χρυσοχοίδη ο οποίος δήλωσε με περισσή αφέλεια ότι έκανε λάθος, ότι δεν διάβασε το μνημόνιο αλλά το ψήφισε οδηγώντας την Ελλάδα στο Χάος.

Αναγνώστης
Δ.Δ.