21 Ιανουαρίου 2012

Ότι και να λέει ο Αντώνης για τις εκλογές... άμα βγαίνει και του το γαμά@@ ο Αβραμό, δεν υπάρχει ελπίδα

Δεν πάει να λέει ο Σαμαράς ότι οι εκλογές θα γίνουν Μάρτιο... δεν πάει να διαφωνεί όπως προχθές στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών... ο Αβραμόπουλος το χαβά του!!! Προέχει το έργο της κυβέρνησης και όχι ο βίος της είπε πάλι σήμερα!! Δηλ. ότι ακριβώς λέει και το ΠΑΣΟΚ!!! Και επειδή οι κακοπροαίρετοι θα πούνε ότι η συνεχιζόμενη απάθεια με την οποία τον παρακολουθεί η ΝΔ να μιλάει για κυβέρνηση αορίστου χρόνου είναι ύποπτη και δείχνει ότι λειτουργεί σαν λαγός της ΝΔ για παράταση του χρόνου της Κυβέρνησης Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ πρέπει να αντιδράσει στα λεγόμενά του... αλλιώς οι κακοπροαίρετοι θα έχουν να λένε

Διαβάστε και τι είπε ακριβώς:

«Η κυβέρνηση έχει οριοθετηθεί χρονικά, ωστόσο, το σημαντικότερο πέρα από το χρόνο και το βίο αυτής της κυβέρνησης είναι η εκπλήρωση της αποστολής της» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχολιάζοντας τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του υπήρξε συμφωνία ακόμα και για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ωστόσο, οι Γ.Παπανδρέου, Αντ.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης διαφώνησαν για το θέμα των εκλογών.

Η τοποθέτηση του κ. Αβραμόπουλου έγινε κατά την επίσκεψή του σε Μονάδες της Λάρισας. Συγκεκριμένα ο υπουργός επισκέφθηκε την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Σε ερώτηση για το αν τίθεται θέμα κατάργησης της 1ης Στρατιάς ή της 110 ΠΜ, ο υπουργός υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα έδωσε οδηγίες για μια ολοκληρωμένη μελέτη για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Συνεπώς, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» υπογράμμισε.