02 Ιανουαρίου 2012

Βόλσφμπουργκ για Βιεϊρίνια, τέλος ο Κοντρέρας

Πρόταση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον πορτογάλο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Βόλσφμπουργκ και προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 3,5-4 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Μικρότερη η προσφορά της Τζένοα. Παράλληλα, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Πάμπλο Κοντρέρας για τον Δικέφαλο.

Από τη Γερμανία τελικά έρχεται η πρόταση πώλησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έβαλαν πωλητήριο για να παραμείνει ουσιαστικά βιώσιμος ο σύλλογος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα που κατέθεσε πρόταση είναι η Βόλσφμπουργκ και η προσφορά της φτάνει στο ύψος της καλοκαιρινής πρότασης της Μπκάλμπερν.

Ο ΠΑΟΚ έχει το 65% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια και αν δεχτεί την πρόταση θα εισπράξει περίπου 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλο ενάμιση εκατομμύριο θα καταλήξει στα ταμεία της Πόρτο.

Η πρόταση, η οποία στην Τούμπα θεωρείται ικανοποιητική με βάση τα όσα επικρατούν στην αγορά, εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που γνωρίζουν ότι και η Τζένοα ενδιαφέρεται για τον Βιεϊρίνια, αλλά δεν μπορεί να δώσει περισσότερα από 3 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία του Πάμπλο Κοντρέρας και του ΠΑΟΚ. Ο χιλιανός συναντήθηκε σήμερα (2/1) με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη και έφτασαν σε συμφωνία για τον τρόπο, που θα λύσουν το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Κοντρέρας θα πάρει από τον Δικέφαλο γύρω στα 100.000 ευρώ και θα χαρίσει 200.000. Η οφειλή που παραμένει στον ΠΑΟΚ συμφωνήθηκε να διακανονιστεί με τρόπο που βολεύει και τις δύο πλευρές.

Το τυπικό μέρος του διαζυγίου αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο διήμερο, ενώ ο Κοντρέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετίσει τον Δικέφαλο του Βορρά, λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο.

http://www.sport.gr