20 Ιανουαρίου 2012

Τι ζήτησε από τον Καμίνη ο Ψινάκης;

Μπορεί η τηλεοπτική του συμμετοχή στο FAB5 να είχε άδοξο τέλος φαίνεται όμως ότι η Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR ο Ηλίας Ψινάκης συναντήθηκε χθες με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη για να του ζητήσει να διοργανώσουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση-συναυλία με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο, για τη στήριξη των αστέγων που αυξάνονται συνεχώς στη χώρα μας και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

«Η απάντηση πιστεύω πως είναι αυτονόητη. Κάθε ανιδιοτελής προσφορά αυτή τη δύσκολη εποχή, κάθε ανιδιοτελής συμβολή στο κοινωνικό έργο του δήμου είναι πολύτιμη. Και κατά τούτο ευπρόσδεκτη» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης ενώ ο Ηλία Ψινάκης είπε στην κάμερα του STAR. «Επειδή τα συσσίτια είναι συγκεκριμένα- τα γεύματα δηλαδή που δίνουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και αυτοί αυξάνονται- υπάρχουν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, επιστήμονες και επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν και τη διάθεση και την ευαισθησία, αλλά και τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Επειδή ο δήμος και η επισκοπή κάνουν τα συσσίτια αυτά, όλοι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε τα χρήματα για να πηγαίνουν κατευθείαν σε αυτούς».