25 Ιανουαρίου 2012

Γ.Παναγιωτακόπουλος: «Κυβέρνηση οπερέτα»

Για «εντολοδόχο» πρωθυπουργό, «ανίκανους» υπουργούς και μια κυβέρνηση «παρωδία» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Ο κ Παναγιωτακόπουλος αναφέρει πως «επί δύο και πλέον χρόνια η αναξιοπιστία, η ανεπάρκεια και η ανευθυνότητα των πολιτικών οδήγησε τη χώρα στην εθνική απαξίωση και τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση» και κάνει λόγο για «εθνικούς σωτήρες» που αναμόρφωναν την Ελλάδα υπακούοντας στις εντολές των δανειστών και «επί δύο και πλέον χρόνια, μέσα από την αντιφατική επικοινωνιακή διαχείριση οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην παράκρουση, την κατάθλιψη και την οικονομία της χώρας στον γκρεμό».

«Επί δύο και πλέον χρόνια», αναφέρει, «μικροί άνθρωποι σε μεγάλες και υπεύθυνες θέσεις κατάντησαν τη χώρα τσίρκο και επιφύλαξαν για τον εαυτό τους το ρόλο του θηριοδαμαστή του εργαζόμενου λαού».

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «ευτελισμός της πολιτικής» εξηγώντας πως «είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να μασκαρεύονται το παρελθόν τους προκειμένου να διασφαλίσουν την δια βίου παρουσία τους στα κοινά».

«Όψιμοι αντιμνημονιακοί εμφανίστηκαν πολλοί το τελευταίο διάστημα», συνεχίζει ο κ Παναγιωτακόπουλος και συνεχίζει: «Θα πρέπει να προσέχουν γιατί έχουν μπροστά τους και νέο, πιο σκληρό, πιο αντιλαϊκό, πιο απάνθρωπο μνημόνιο».

Εξάλλου, καταλήγει λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν έχει ανάγκη από μετανοούσες παρθένες αλλά από ικανούς υπεύθυνους και σοβαρούς πολιτικούς. Ο λαός πρέπει να δώσει τη λύση και να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του, που το στερεί καθημερινά αυτός ο ερασιτεχνικός “πολιτικός θίασος” της χώρας».