Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Γιαούρτια και νερά εναντίον ΠΑΣΟΚων που έκαναν Μυστικό ΔείπνοΦραστική επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν περίπου 10-15 βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία πολιτικών συντακτών, σε μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, προκειμένου να συζητήσουν τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα τους.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ομάδα των νεαρών -ως επί το πλείστον- επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, πέταξαν μπουκαλάκια νερό, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Τον τελευταίο καιρό, και εν όψει των κρίσιμων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου και του Εθνικού Συμβουλίου, έχουν πυκνώσει οι εσωκομματικές διεργασίες, οι οποίες εξελίσσονται σε πολλά επίπεδα, πέρα από τα καθιερωμένα πηγαδάκια στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνουν προσκλήσεις σε γεύματα και σε μπαράκια.

Τουλάχιστον άλλη μία συνάντηση στελεχών του κόμματος έγινε την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο στο Ψυχικό.

2 σχόλια:

  1. Έρχεται η σειρά των βολευτών της ΝΔ που σήμερα ψηφίσανε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο. Δεξί γράψε κάτι και γι'αυτό μην "καλύπτετε" την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νερά και τα γιαούρτια στοιχίζουν. Δεν είναι καιρός για σπατάλες. Να κατουράτε σε πλαστικά μπουκάλια και να χέζετε σε κεσεδάκια από γιαούρτια και να τους τα πετάτε. Αυτό αξίζει σε όσους 30 χρόνια ήταν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μας γύρισαν στις εποχές λίγο προ της Αλώσεως!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή