19 Ιανουαρίου 2012

Έλεος ρε ΠΑΣΟΚοι: Πρόταση γα σύλληψη του Β. Παπαγεωργόπουλου!!! Πρέπει πάση θυσία να του κλείσουν το στόμα...

Όλως τυχαίως μόλις ο Παπαγεωργόπουλος άρχισε να δίνει στοιχεία ότι αδίκως κατηγορείται, ήρθε το αίτημα του εισαγγελέα να προφυλακισθεί προκειμένου να μην μιλάει...

Βέβαια από μία πλευρά καλά του κάνουνε οι ΠΑΣΟΚοι, οι οποίοι είναι killer σε τέτοια θέματα...
καλά του κάνουν γιατί ο Παπαγεωργόπουλος είχε διορίσει όλα τα λαμόγια στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο...τα οποία φυσικά κάνουν ότι δεν τον ξέρουν...  Επίσης να τα βλέπουν αυτά τα υπόλοιπα ζώατης ΝΔ που έχουν αποφασίσει να τη χαρίσουν σε Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση όπως είπε σήμερα ακόμα και ο Προβόπουλος.

Διαβάστε και την είδηση για τον Παπαγεωργόπουλο:

Τη σύλληψη και προφυλάκιση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Ζορπίδη για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της υπεξαίρεσης άνω των 51 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, προτείνει προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, ο αντιεισαγγελέας Εφετών, Αχιλλέας Ζήσης.

Την τελική απόφαση θα λάβει την επόμενη εβδομάδα το Συμβούλιο Εφετών, καθώς υπάρχει διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη, επέμεινε ότι πρόκειται περί πολιτικής σκευωρίας και κατήγγειλε το στέλεχος του ΣΔΟΕ που εμπλέκεται στο κύκλωμα τοκογλύφων, έδωσε παραποιημένα στοιχεία για την υπόθεση του.

Δείτεεδώ τα έγγραφα που αποκάλυψε και δείχνουν αν μη τι άλλο προχειρότητα στην κατηγορία