05 Ιανουαρίου 2012

Πάγκαλος: Είπε πάλι ένα κάρο μαλακί@@ (βίντεο)

- "Όλα τα στελέχη είναι συνυπεύθυνα" είπε, αλλά δεν μας είπε ποια θα είναι η τιμωρία τους...
- "Όπου εφαρμόστηκαν οι μειώσεις μισθών έφεραν τεράστια αύξηση των εξαγωγών" είπε, αλλά δεν μας είπε...
από που κι ως που θεωρεί "μισθό" που μπορεί να μειωθεί τα 700 ευρώ, δεν μας είπε αν παράγουμε κάτι για να το εξάγουμε, δεν μας είπε ποιος φταίει για την αποβιομηχάνιση της χώρας και δεν μας είπε ποιος θα διασφαλίσει ότι οι μειώσεις μισθών δεν θα πάνε στις τσέπες των βιομηχάνων... χώρια που οι εξαγωγές σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ πάνε γαμιώντ@@ οπότε δεν χρειάζεται άλλη μείωση μισθών
- Τέλος μας είπε ότι "το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκλέξει άμεσα υποψήφιο Πρωθυπουργό"... δηλ. ο κόσμος καίγεται και αυτοί μαλακίζοντ@@..

Διαβάστε και την "είδηση":

Την άμεση σύγκληση της ΚΟ για την εκλογή υποψηφίου πρωθυπουργού, πρότεινε ο Θ Πάγκαλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA την επομένη του Πολιτικού Συμβουλίου. Αν και τάχθηκε υπέρ της καθαρής λύσης και εναντίον της δυαρχίας, «καθώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα», σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκλεγεί από τη βάση και μετά τις εκλογές.

Άφησε αιχμές κατά στελεχών που κρατούν αποστάσεις από τη διετή πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, λέγοντας πως όλα τα στελέχη είναι συνυπεύθυνα. Τόνισε πως ο ίδιος θα προτιμούσε να εξαντλήσει η κυβέρνηση Παπαδήμου την τετραετία, ενώ αναγνώρισε πως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ δεν θα κερδίσει τις εκλογές.

Σε ότι αφορά τη μείωση μισθών που ζητά η τρόικα στον ιδιωτικό τομέα, είπε πως δεν μπορεί να επιβληθεί με νομοθετική πράξη, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος και σημείωσε ότι το ζήτημα αυτό θα λυθεί με επαφές και αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων.

Ο κ. Πάγκαλος, επισήμανε ότι αν η τρόικα επιμείνει για νομοθετική παρέμβαση η κυβέρνηση θα πρέπει να αντισταθεί, ωστόσο αναγνώρισε πως υπάρχει ζήτημα ανταγωνιστικότητας της χώρας για να υπογραμμίσει πως, όπου έχει μειωθεί το κόστος υπάρχει τεράστια αύξηση των εξαγωγών.

Όποιος έχει κουράγιο ας δει και το βίντεο: