16 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο-Brisbane Roar-Η ελληνική ομάδα της Αυστραλίας: Έκανε την πιο τρελή ανατροπή των τελευταίων χρόνων

Άλλος ένας άθλος για την ελληνική ομάδα της Αυστραλίας. Η Brisbane Roar, ελληνικής ιδιοκτησίας, που προπονείται από τον Έλληνα Άγγελο Ποστέκογλου που πέρσι ανακηρύχθηκε "Προπονητής της Χρονιάς" στην Αυστραλία, καθώς οδήγησε την ομάδα στο Πρωτάθλημα και έχει στις τάξεις της τον επίσης Έλληνα "Τερματοφύλακα της Χρονιάς", Μιχάλη Θεόκλητο (φώτο), έκανε πάλι το θαύμα της.

Με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Sydney FC (στην οποία επίσης αγωνίζεται ο Έλληνας Πετράτος) στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ελάχιστοι άνθρωποι πάνω στη Γη θα μπορούσαν να είχαν στοιχηματίσει υπέρ της νίκης της Brisbane Roar, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Και όμως, όσοι οπαδοί της Brisbane Roar βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο "Suncorp Stadium", δύσκολα θα μπορέσουν να σβήσουν ποτέ από τη μνήμη τους τα όσα βίωσαν εκεί.

Ο λόγος; Η ομάδα τους έφτασε στην ισοφάριση στο 93' και 15'' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μοχάμεντ ενώ στο 94' και 36'' έκανε την ολική επαναφορά της... δεκαετίας, με κεφαλιά του Μπερίσα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα στη Sydney FC η πίκρα για το γεγονός ότι της πήραν τη μπουκιά μέσα από το στόμα (σε ένα ματς που θυμίζει έντονα τον τελικό του Champions League το 1999 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν), ήρθε να ρίξει αλάτι στην πληγή της και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Μπερίσα.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, πήγε προς το μέρος του Πασκάλ Μπόσχαρτ και τον προκαλούσε να τον ακολουθήσει για... καυγά στα αποδυτήρια!

Δείτε το βίντεο:

Η ανατροπή της δεκαετίας από texniti