24 Ιανουαρίου 2012

Νεύρα για τον ολυμπιακό Ο Χατζηνικολής... Για τα cds όμως την πάπια (βίντεο)

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου έχουμε ξαναγράψει επανειλημμένα ότι ανεβάζει ένταση μονάχα εκεί που μπορεί και δεν δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα.

Καταγγέλλοντας επί 20 λεπτά το Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο ημίωρο της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Πολλά νεύρα με τον Σ.Πηλάβιο και τους διαιτητές των χτεσινών αγώνων!

Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι ενώ σε άλλες περιπτώσεις μεγάλων σκανδάλων πχ Σκάνδαλο cds, Σκάνδαλο παραποίησης στοιχείων, όροι δανειακής σύμβασης (παραίτηση από την ασυλία της εθνικής μας κυριαρχίας), δηλώσεις Στρως Καν για υπόγειες διαβουλεύσεις κτλ, τέτοιες εντάσεις δεν είχε ποτέ. Μεγάλη εντύπωση μας κάνει δε, το γεγονός ότι το εν λόγω θέμα (διαιτησία-ολυμπιακός) αποτελούσε μεγάλο θέμα της εκπομπής για περίπου 20 λεπτά, σε έντονο ύφος παρακαλώ, με πολλά νεύρα! Σημασία λοιπόν έχει να μην ενοχλούμε πολύ το σύστημα αλλά μέχρι εκεί που δεν πέφτει... Να πουλάμε καμιά φυλλάδα με real και Πάριο (που μας έχει πρήξει) και η δουλειά να συνεχίζεται. Είναι πολύ απλά business. Εμείς από την μεριά μας του ευχόμαστε τέτοιες εντάσεις να μην τις έχει μόνο σε απεργούς, διαιτητές, μικρο-λαμόγια, αλλά και στους ισχυρούς του τόπου που λυμαίνονται τον τόπο. Επειδή ξέρουμε πόσο τσάμπα μπάγκας είναι του αφιερώνουμε και το αξέχαστο βίντεο...