29 Ιανουαρίου 2012

Η Courtney Cox λατρεύει τα ντολμαδάκια...

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας την οποία γνώρισε μέσα από τη φιλία της με την Jennifer Aniston δηλώνει η 47χρονη ηθοποιός Courtney Cox σε συνέντευξή της που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Επίσης, μιλά για τη φιλία της με την Ελληνοαμερικανίδα σταρ, ενώ προβλέπει ότι η Aniston θα γίνει μητέρα... σύντομα.

Έχεις ανακαλύψει την ελληνική κουζίνα μέσα από την Jennifer;

Θεέ μου, ναι, λατρεύω τα ντολμαδάκια... πεθαίνω! Όπως και τη σπανακόπιτα... Πηγαίνουμε συνέχεια σε ελληνικά εστιατόρια. Στο Λος Άντζελες δεν έχει πολλά, δύο τρία μόνο, στα οποία ξέρουν ακριβώς τι θα παραγγείλουμε πριν καν καθίσουμε στο τραπέζι. Α, μου αρέσουν και τα κεφτεδάκια, η χωριάτικη σαλάτα και τα πιτάκια από την Κρήτη που είναι λίγο γλυκά με εκείνο το ωραίο τυρί, τη μυζήθρα. Χμ... μου άνοιξε η όρεξη!

Είσαι κολλητή της Jennifer Aniston. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που την κάνει τόσο αγαπητή και δημοφιλή;
Το ότι είναι ο εαυτός της. Η Jen είναι το καλύτερο παιδί. Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της. Από την πρώτη μέρα στα «Φιλαράκια¨γίναμε κολλητές. Είχαμε πολλά κοινά και το νιώσαμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή... Τώρα κάνουμε πιο ποιοτική παρέα. Στο τέλος της ημέρας, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας όταν είναι στο ΛΑ είμαστε μαζί και τρώμε, τρώμε, τρώμε!

Ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να της συμβεί; Τι της εύχεσαι αλήθεια;
Να γίνει μητέρα, τι άλλο; Έχει τα πάντα και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος... Έχω ένα ένστικτο: αυτό που και η ίδια θέλει τόσο πολύ δεν θα αργήσει καθόλου να γίνει πραγματικότητα!

real.gr