10 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει στο Europa League ο ΠΑΟΚ, τη γλίτωσε με πρόστιμο

Κανονικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Europa League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τη γλίτωσε με πρόστιμο 50.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει άμεσα.

Επίσης στον Δικέφαλο του Βορρά επιβλήθηκε αποκλεισμός ενός χρόνου συν πρόστιμο 200.000 ευρώ με αναστολή, αν δεν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να είναι εντός των πλαισίων του Financial Fair Play στον επόμενο έλεγχο που θα γίνει το καλοκαίρι.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ μόλις πληρώσει το πρόστιμο των 50.000 ευρώ, μπορεί να δώσει κανονικά τα παιχνίδια του με την Ουντινέζε και αν προκριθεί και τα επόμενα στα παιχνίδια της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Η επόμενη εξέταση του από την αρμόδια επιτροπή της UEFA για τα οικονομικά θα γίνει τον Ιούνιο και αν ο ΠΑΟΚ είναι σύννομος με τις απαιτήσεις της UEFA, δεν θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της επόμενης περιόδου.

Οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Αλκης Μαυροφρύδης και ο νομικός, Αχιλλέας Μαυρομάτης, κατέβαλαν όλα τα έγγραφα που αφορούν τις κινήσεις που έγιναν (πώληση Βιειρίνια, αποδεσμεύσεις Κοντρέρας, Αρίας, Σπαντάσιο, Λεονάρντο) που αφορούν την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.