23 Ιανουαρίου 2012

Πόσο μαλάκ@@ μας περνάει η Μαριλίζα για να μας λέει ότι το έλλειμμα το φούσκωσε η Eurostat;

Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ζήτησε να μην ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου [αυτά τα σκέφτεται ή της έρχονται αυθόρμητα; όταν και η ίδια ποινικοποιούσε την πολιτική ζωή επί Καραμανλή ήταν ωραία;] και να μην στοχοποιείται ο Γ.Παπανδρέου [καλά αυτό είναι κατανοητό: υπερασπίζεται τον ΓΑΠ που την φύτεψε στο ΠΑΣΟΚ...], o οποίος έδωσε τη μάχη του για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου χαρακτήρισε την συγκυρία ύποπτη και έκανε λόγο για επιλογή που θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας [ενώ οι δικές τους επιλογές να φουσκώσουν τα μυαλά των ηλιθίων ότι υπάρχει σκάνδαλο Βατοπαιδίου ή ότι δεν θα ψήφιζαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μας πάνε σώνει και καλά σε εκλογές δεν εκτροχίασαν την πορεία της χώρας;]. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση ότι θα επικρατήσει η λογικήδικιά τους λογική που λέει ότι ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και ο Άκης που αποδεδειγμένα τα πήραν κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι ενώ οι βλάκες οι ΝΔίτες φορτώθηκαν τη Μικρασιατική καταστροφή και την πτώση της Πόλης στους Οθωμανούς χωρίς να έχει βρεθεί ούτε 1 ευρώ!].

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση υπέγραψε το μνημόνιο τον Μάιο και η αναθεώρηση των στοιχείων του ελλείμματος έγινε μετά από αίτημα της Eurostat τον Νοέμβριο του 2010. [Μωρέ τι μας λες; Και ποιος ανακοίνωσε με χαρά και φανφάρες, το Νοέμβριο του 2009, ότι το έλλειμμα θα είναι 12,7%; Ποιος επανήλθε πριν υπογράψουμε το μνημόνιο και είπε ότι θα αναθεωρηθεί στο 13,5%; Εγώ ή ο Παπακωνσταντίνου; Τόσο μαλάκ@@ μας θεωρεί η κυρία που νομίζει ότι δεν θυμόμαστε τι φάγαμε χθες; Ρε αί σιχτίρ καραγκιόζηδες!]