09 Ιανουαρίου 2012

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε: Συνεργάτης του Άκη διευθύνει offshore εφοριακού και τα εκατομμύρια πάνε κι έρχονται!!!

Μπορεί η υπόθεση των «αποκαλύψεων» των οικονομικών εισαγγελέων να μην πηγαίνει και πολύ καλά, ωστόσο, υπάρχουν υποθέσεις που έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν πάταγο. Το Έθνος της Κυριακής δημοσίευσε ρεπορτάζ με εφοριακούς οι οποίοι κατέχουν βίλες και off shore και ελέγχονται από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Σήμερα, όμως, η ίδια εφημερίδα δίνει νέα στοιχεία για εμπλοκή στενού συνεργάτη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών ερευνών καθώς φέρεται να συμμετέχει σε πάρτι εκατομμυρίων. Ο ελεγχόμενος εμφανίζεται να είναι διευθύνων σύμβουλος ύποπτης offshore που έχει ως αντικείμενό της τον εξοπλισμό και τη λειτουργία κτιρίων και η έδρα της βρίσκεται στο Μαρούσι. Nα σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, ο οποίος εμφανίζεται ως διευθύνων σύμβουλος και νομικός εκπρόσωπος της offshore πρώην εφοριακού, είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος σε άλλη υπόθεση, που διερευνά η Δικαιοσύνη.

Ο συγκεκριμένος στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού (ο οποίος έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη και το κόμμα του από το οποίο φυσικά έχει διαγραφεί καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις υπερβολικού πλουτισμού που δεν δικαιολογούνται από τα πόθεν έσχες) είναι κι ο ίδιος μπλεγμένος με άλλες off shore και με δραστηριότητες του «αφεντικού» του.

Για να δούμε αν αυτή η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους. Άλλωστε, τόσο ο συνεργάτης του πρώην υπουργού όσο και ο τελευταίος έχουν απαξιωθεί πλήρως από την ελληνική κοινωνία, θεωρούνται δε «καμένα χαρτιά».