18 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ρατσιστική επίθεση με ανελέητο ξύλο από νεαρούς σε ανήλικο

VIDEO: Ρατσιστική επίθεση με ανελέητο ξύλο από νεαρούς σε ανήλικο
Ένα σοκαριστικό video με τον ανελέητο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου στο Σικάγο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο 17χρονος ασιατικής καταγωγής δέχεται επίθεση από έξι νεαρούς που φορούν κουκούλες και ένας από αυτούς καταγράφει το περιστατικό με "περηφάνεια". Οι νεαροί χτυπούν ανελέητα το παιδί σε ένα δρομάκι έξω από ένα σχολείο, τον σέρνουν στο δρόμο που είναι γεμάτος χιόνια, τον χτυπούν στο πρόσωπο και του παίρνουν τα λεφτά και τα παπούτσια.

Το video φαίνεται να ανέβασε ένας εκ των νεαρών στο διαδίκτυο "περήφανος" για το κατόρθωμα του και τώρα η αστυνομία αναζητά τους δράστες του συμβάντος. Το παιδί ακούγεται στο video να παρακαλάει να σταματήσουν να τον χτυπούν και εκείνοι συνεχίζουν να τον βρίζουν. Παρά το γεγονός ότι του πήραν το πορτοφόλι που είχε 180 δολάρια, οι αρχές δε θεωρούν ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία καθώς οι δράστες τον χτυπούν χωρίς να προβάλει αντίσταση και χωρίς να του ζητούν χρήματα και μάλιστα καταγράφουν την πράξη τους. Επιπλέον ο 17χρονος Ασιάτης φαίνεται ότι δεν μπορεί να μιλήσει καλά αγγλικά πράγμα που ενισχύει την πεποίθηση της αστυνομίας ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες πάλι στο Σικάγο μια συμμορία είχε επιτεθεί με τον ίδιο σκληρό τρόπο σε έναν άστεγο. Στο video φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του ενός δράστη που αποκαλύπτει το νεαρό της ηλικίας.
Δείτε το σοκαριστικό video:



mediagate.gr