28 Φεβρουαρίου 2012

Οι 160 Γερμανοί εφοριακοί

Διαρρηγνύουμε και πάλι τα ιμάτιά μας, διότι πληγώνει την εθνική υπερηφάνειά μας η δρομολογούμενη έλευση Γερμανών εφοριακών για να θεσπίσουν διαδικασίες και να πάψει το μωρόν Ελληνικό Δημόσιο να επικαλείται δυσλειτουργίες στην επιτέλεση των καθηκόντων του έναντι των Ελλήνων πολιτών.

Δεν έπληξε την εθνική υπερηφάνειά μας η περιήγηση του προδοτικού δίδυμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου ανά την υφήλιο, όπου διεκήρυσσαν ότι είμαστε λαός διεφθαρμένος και επιβάτες ενός Τιτανικού κατακεκλιμένοι, μάλιστα, εντός της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας. Οι πράσινοι υπουργοί, βουλευτές, συναδικαλιστές και οπαδοί δεν είπαν λέξη τότε.

Δεν έπληξαν την εθνική υπερηφάνειά μας οι δηλώσεις Πάγκαλου περί αυνανιζομένων ή φασιστών που αντιτίθενται στις κυβερνητικές επιλογές και συρρέουν διαμαρτυρόμενοι στις πλατείες. Οι πράσινοι υπουργοί, βουλευτές, συνιδκαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν τότε.

Δεν έπληξαν την εθνική υπερηφάνειά μας οι σκηνές τρόμου που έζησαν οι αγανακτισμένοι ψεκαζόμενοι αναιτιολογήτως από την ΕΛ.ΑΣ., επειδή παρακρατικοί παρεισέφρυσαν στους ειρηνικώς διαδηλούντες, ώστε να δώσουν την αφορμή για την εξαπόλυση του βιολογικού πολέμου του κ. Παπουτσή που έβαλε πλώρη για την Αρχηγία του πράσινου βασιλείου με την προοπτική να γίνει άλλος ένας σωτήρας μας. Οι πράσινοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν και πάλι.

Δεν έπληξε την εθνική υπερηφάνειά μας η χθεσινή δήλωση Γιούνκερ ότι δεν αρκούν 10 χρόνια για να μπει τάξη στο ελληνικό κράτος. Οι πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν.

Δεν έπληξαν την εθνική μας υπερηφάνεια οι 1800 αυτοκτονίες, οι χιλιάδες άστεγοι και οι δεκάδες χιλιάδες των σιτιζόμενων στα φιλανθρωπικά συσσίτια. Οι πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν.

Δεν έπληξαν την εθνική μας υπερηφάνεια οι λιποθυμίες μικρών μαθητών από ασιτία. Οι πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν.

Δεν έπληξε την εθνική μας υπερηφάνεια η ψήφιση νόμου για ρύθμιση χρεών σε 60 δόσεις, την οποία ξεφήφισαν εντός μερικών ημερών οι ίδιοι βουλευτές με νέο νόμο ευθύς ως διέταξεν άλλως η τρόικα. Οι πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν μίλησαν καθόλου.

Δεν έπληξε την εθνική μας υπερηφάνεια η ετοιμότητα των βουλευτών μας να φορολογήσουν αυτοτελώς τα μισθώματα, ώστε να αφαιρέσουν ακόμη περισσότερα χρήματα από τους ελάχιστα έχοντες για να τα προσθέσουν στους πολλά κατέχοντες. Τσιμουδιά οι πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί.

Πράσινοι και γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές, συνδικαλιστές και οπαδοί δεν άρπαξαν τις δηλώσεις Γερμανού αριστερού βουλευτή, ο οποίος είπε χθες στο γερμανικό κοινοβούλιο:
«Μόλις ηττηθήκαμε στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, οι αντίπαλοι μάς επέβαλαν την ταπεινωτική συνθήκη των Βερσαλλιών, η οποία τροφοδότησε τον Χίτλερ και τον ναζισμό. Όταν ηττηθήκαμε στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, οι αντίπαλοι δεν μας επέβαλαν νέα ταπεινωτική συνθήκη Βερσαλλιών, αλλά σχέδιο Μάρσαλ για να ορθοποδίσουμε. Και τώρα εμείς επιβάλλουμε στην Ελλάδα ταπεινωτική συνθήκη Βερσαλλιών, ενώ χρειάζεται σχέδιο Μάρσαλ».
Για ποια εθνική υπερηφάνεια μιλάτε; Αυτήν που τσαλακώνουν επί 2,5 χρόνια οι Παπανδρεοπαπακωνσταντινοπαπουτσοβενιζελοπαπαϊωάννουπρωτοπαππακαρατζαφεροσαμαράδες; Αυτήν που έχει τσαλαπατήσει επί 30 και πλέον χρόνια το άθλιο πολιτικό προσωπικό μας; Αυτή την υπερηφάνεια, για την οποία δεν μιλάει το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα, το οποίο, απαρτιζόμενο από τους απόγονους των δοσιλόγων της γερμανικής κατοχής, ετοιμάζεται να απαλλαγεί από τη σαβούρα που λέγεται μεταπολιτευτικό πολιτικό προσωπικό, ώστε να διασωθεί για μία ακόμη φορά και να συνεχίσει να εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό με νέο roaster;

Γι’ αυτή την εθνική υπερηφάνεια μιλάτε κλέφτες, απατεώνες και γομάρια [Ροντούλης έφα];
Και θα τελειώσω ξαναγράφοντας αυτό που έγραφα την 20.10.2011 σε τούτο δω το φιλόξενο blog:
« Έτσι, μοιραία φτάνουμε στο δίλημμα: να επιχαίρω που τα στελέχη της σύγχρονης Κατοχής θα εξαλείψουν [θα τα καταφέρουν άραγε;] αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο της καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος υπέρ των «ημετέρων», φαινόμενο που συνέβαλε σπουδαίως στον αλόγιστο δανεισμό του πολιτικού συστήματος, ή να επιθυμώ διακαώς να απαλλαγούμε από τους κατοχικούς ελεγκτές, ώστε να μην φαλκιδεύεται η εθνική κυριαρχία μας και πληγώνεται η εθνική υπερηφάνειά μας; Ουδόλως αμφιβάλλω ότι στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής ο λιμοκτονών πολίτης που για να ταΐσει τα παιδιά του έπρεπε να στερηθεί ενός μεγάλης αξίας περιουσιακού στοιχείου έναντι τροφίμων ευτελούς αξίας, έβλεπε με πικρή ανακούφιση τον σιδερόφρακτο Γερμανό κατακτητή να επεμβαίνει, να χαλάει τη μαύρη συναλλαγή και να τιμωρεί τον στυγνό εκμεταλλευτή, ο οποίος ασφαλώς και δεν μπορούσε να λογισθεί πατριώτης. Δυστυχώς, αισθάνομαι και εγώ σήμερα όπως ο ανώνυμος πρόγονός μου που, όντας ανυπεράσπιστος απέναντι τόσο στον κατακτητή όσο και στον μαυραγορίτη, έβλεπε πικραμένος τον κατακτητή του να αποδίδει δικαιοσύνη στηλιτεύοντας και πατάσσοντας την εκμετάλλευση».
Σωτήριος Καλαμίτσης

http://taxalia.blogspot.com/2012/02/160.html