16 Φεβρουαρίου 2012

Παπουτσής έσκισε το καλσόν: Ωμός εκβιασμός της χώρας οποιεσδήποτε νέες απαιτήσεις της ΕΕ

Σφοδρή επίθεση κατά των ευρωπαίων εταίρων εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κάνοντας λόγο για ωμό εκβιασμό της χώρας μας.


«Αμφιβάλλω εάν άλλο Κοινοβούλιο στην ΕΕ θα μπορούσε να αποδεχθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα δημοσιονομικής διαχείρισης. Ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων δεσμευτήκαμε να το υλοποιήσουμε και να πετύχουμε τη σωτηρία της χώρας» αναφέρει σε δήλωσή του.

Και συνεχίζει: «Οποιαδήποτε όμως άλλη εμπλοκή και νέες απαιτήσεις των εταίρων μας συνιστά εμπαιγμό της χώρας μας. Είναι ωμός εκβιασμός της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Είναι ευθεία προσβολή του Κοινοβουλίου, βασικού πυλώνα της ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι ευθεία προσβολή της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας του ελληνικού λαού».

Πρόσθεσε ότι η Ευρώπη ξεχνά ότι πίσω από αριθμητικούς στόχους υπάρχουν άνθρωποι και υπογράμμισε ότι «αυτή η δογματική αντίληψη και συμπεριφορά που βλέπουμε, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την ουσία και το πνεύμα των Συνθηκών της ΕΕ».