25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Βλεποντας τις τελευταιες δημοσκοπησεις, οσο αξιοπιστες ειναι, και το γενικοτερο κλιμα, ενας δεξιος οπαδος της ΝΔ δεν μπορει παρα να σκεφτεται την χαμενη ευκαιρια του Νοεμβριου...Τοτε που η χωρα μπορουσε να παει σε εκλογες τελη Νοεμβρη, χωρις εν τελει, όπως αποδείχθηκε, να κινδυνευσει σε εκεινο το χρονικο σημειο με χρεοκωπια, να κατεδαφισθει το Πασοκ, και να δημιουργηθει μια δεξια πλειοψηφια στη χωρα, που θα διαπραγματευοταν με την Τροικα απο μεγαλυτερη θεση ισχυος, και θα εστελνε στη φυλακη , αυτους που εριξαν τον Καραμανλη και μας οδηγησαν εδω...
Τωρα αυτη η ευκαρια χαθηκε.. Η ΝΔ, το αιωνιο χαζο θυμα μετά το 1977, επεσε και παλι στην παγιδα του Πασοκ και των ΜΜΕ του.. Δεχθηκε να συμμετασχει σε μια αμφιλεγομενη κυβερνηση συνεργασιας, με ανταλλαγμα μια αφηρημενη υποσχεση εκλογων, που οσο παει και τρεναρει, και βρεθηκε να ψηφιζει σκληρα μετρα και να διαγραφει βουλευτες, την ωρα που το Πασοκ βρηκε τον χρονο να ανασυγκροτηθει και να αντεπιτεθει...

Ετσι στο Πασοκ βρεθηκαν πολλοι προθυμοι αντιμνημονιακοι, που οσο πλησιαζουν οι εκλογες ολο και αυξανονται, και ειναι ετοιμοι ολοι, μετα την εκλογη του νεου αρχηγου, και την απαραιτητη αβαντα απ' τα ΜΜΕ, να ξανασηκωσουν κεφαλι..
Η δε ΝΔ βρισκεται σε αρκετα δυσκολη θεση, και παλι στριμωγμενη, παρολο που δεν φταιει σε τιποτα.. Βλεπει την αυτοδυναμια να χανεται οριστικα και αμετακλητα, και μετα τις εκλογες να υπαρχουν 2 σεναρια:
1- Δυνατοτητα σχηματισμου κυβερνησης με τον Λαος.. κυβερνηση θνησιγενης, που μολις ανακαμψει μετα απο λιγους μηνες το Πασοκ, παρεα με τον Τσιπρα, αναμενεται να καψει Αθηνα και Θεσσαλονικη, και να την διαλυσει στο χαλαρο.
2- Δυνατοτητα σχηματισμου κυβερνησης με το Πασοκ.. Ουσιαστικα ο μεγαλος στοχος του Πασοκ.. Αυτο που τον Οκτωβρη του 2011 φανταζε σεναριο επιστημονικης φαντασιας, δηλαδη το Πασοκ μετα τις επομενες εκλογες να ειναι με οποια μορφη στη κυβερνηση, σημερα ειναι το πιθανοτερο σεναριο!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικα το Πασοκ δεν ειναι χαζο θυμα.. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανει συγκυβερνηση οπως τωρα η ΝΔ, που βλεπει ολους τους πρασινοφρουρους να διοριζονται ή να αναδιοριζονται, και τους δεξιους να απολυονται, και καθεται στωικα και κοιταει.. το Πασοκ σε συγκυβερνηση σημαινει οι ιδιοι πρασινοφρουροι στο δημοσιο και στις ΔΕΚΟ, απολυση των εναπομειναντων κακων δεξιων, δικες το επομενο διαστημα σε Εφραιμ, κτλ, στο απυροβλητο ο ΓΑΠ.. Αμα παει η ΝΔ να διορισει κανεναν δεξιο θα γινεται ο κακος χαμος, απειλες για αποχωρηση απ' την κυβερνηση, κτλ.. Εδω διοριζαν τους πρασινοφρουρους ανετοτατα επι παντοκρατοριας Καραμανλη, τωρα σε συγκυβερνηση θα φοβηθουν?? Την ιδιοα ωρα ΓΑΠ-Παπακωνσταντινου στο απυροβλητο, καμμια εξεταστικη επιτροπη για την οικονομια, και σιγα σιγα αντιμνημονιακος και αντιδεξιος λογος (πχ για την κακη δεξια της Ευρωπης) και σε 1 ή 2 χρονια, πχ με αφορμη την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας, ανατροπη της συγκυβερνησης και επαναφορα του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση..

Ωραια τα καταφεραμε παλι.. Το Πασοκ που ειναι υπαιτιο για αυτα που τραβαμε να ειναι στο απυροβλητο, και να ετοιμαζεται για μεγαλη επιστροφη.. Η ΝΔ να μετραει τις απωλειες της!!!!!!!!!!
Και θα μας μεινει ενα μεγαλο ΑΝ...
Τι θα γινοταν ΑΝ τον Νοεμβρη ο Σαμαρας ελεγε οχι, και ειχαμε εκλογες 20 Νοεμβρη??Αμφιβαλλει καποιος οτι θα ειμασταν πολυ καλυτερα?
ΠΕΤΡΟΣ