12 Φεβρουαρίου 2012

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Όχι βέβαια για τους Έλληνες.Αυτοί έτσι η αλλιώς άγονται και φέρονται από τους πολιτικούς και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ εδώ και σαράντα χρόνια. Γράφω για τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ αποκλειστικά. ΑΛΦΑ ,ΑΝΤΕΝΑ και φυσικά το  ΜΕΓΚΑ τα δίνουν ΟΛΑ και από πίσω και ορισμένες ΝΤΑΒΑΤΖΟΦΥΛΛΑΔΕΣ , με πρώτη και καλύτερη το ΘΕΜΑ του ΦΑΤΑΟΥΛΑ του Θέμου. Το τι γράφεται και το τι ακούγεται δεν περιγράφεται.

Απλώς θα ήθελα να μάθω αν ο Παπαδήμος είπε πρώτος τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ και ακολούθησαν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ,ή,το αντίστροφο. Δεν θα έχουμε φάρμακα,δεν θα έχουμε τρόφιμα,δεν θα έχουμε πετρέλαιο ,θα κλείσουν οι Τράπεζες.

Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω.
Τα φάρμακα τα εισάγει το κράτος?
Τα τρόφιμα τα εισάγει το κράτος?
Το πετρέλαιο το πληρώνουμε με ΕΥΡΩ η με ΔΟΛΑΡΙΑ?
Γιατί πρόκειται να κλείσουν τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?
Γιατί να κλείσουν οι τράπεζες? Ας δίνουν χρήματα με το σταγονόμετρο ,ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ  ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από το κράτος.
Μήπως το πρόβλημά τους ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ?

Όχι δεν είμαστε ούτε Αργεντινή,ούτε άλλη τρίτη χώρα. Σίγουρα θα υποφέρουμε περισσότερο αλλά ίσως έχουμε μια ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ της οικονομίας.

Γιατί όπως πάνε τα πράγματα θα χρεωκοπήσουμε σε 6 μήνες άντε σε ένα χρόνο. Απλώς ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ για να μπορέσουν να εισπράξουν όσα πιο πολλά μπορούν. Το πρόβλημά τους είναι ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Πίσω από τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και στην κατοχή τους είναι. Τράπεζες,σούπερ-μάρκετ, πολυκαταστήματα, τα διόδια, φαρμακευτικές εταιρείες, πετρέλαια κ.λ.π. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΗΛΑΔΗ  ,η, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Τυχαία λοιπόν η αναφορά του Παπαδήμου σε αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα?Δεν νομίζω.
Δυστυχώς με τον ένα η με τον άλλο τρόπο θα φτωχεύσουμε. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Αλήθεια με εκείνο τον ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ που είχαν πιάσει στη Κρήτη,που είχε στείλει το ΜΑΙΛ και έγραφε για χρεωκοπία τι απέγινε?


ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΑΡΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!!