16 Φεβρουαρίου 2012

Παράκρουση!!! ΌΧι μόνο των αριστερών φοιτητών αλλά και των καθηγητάδων τους!!!

[Άλλη μια απόδειξη της ιδεολογικής τρομοκρατίας που ασκεί η αριστερά τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα, όπου κυριολεκτικά κυβερνάει: Αστυνομικός έκανε το λάθος να επισκεφθεί φίλη του, μετά τη δουλειά, στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, φορώντας κάτω από πολιτικό μπουφάν τη στολή του και οι αριστεροί μπαγλαμάδες ζήτησαν να συλληφθεί!!! Φυσικά συνελήφθη με τις ευλογίες της πρυτανείας!!!]

Λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια και τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και τις αντιπαραθέσεις που τις ακολούθησαν σχετικά με τις ευθύνες για την μη είσοδο της αστυνομίας στο κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών ένα άλλο επεισόδιο, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αυτή τη φορά..έδωσε την αφορμή να «οξυνθούν» και πάλι τα πνεύματα. Αιτία η είσοδος ειδικού φρουρού στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου ο οποίος συνελήφθη  και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της διατάραξης ειρήνης στο Πάντειο!!!!

Ο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός μπήκε στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης, το απόγευμα της Τετάρτης, και αμέσως δημιουργήθηκε αναστάτωση μεταξύ των φοιτητών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή συγκεντρωμένοι στον χώρο. «Οι φοιτητές μας έδειξαν παροιμιώδη αυτοσυγκράτηση» δήλωσε ο πρύτανης του Ιδρύματος κ. Γρ. Σάλτας στο «Βήμα» αναφέροντας ακόμη ότι «λειτούργησε για μια ακόμη φορά η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα των εκπροσώπων του Ιδρύματος».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για εκπαιδευόμενο ειδικό φρουρό που φορούσε το πολιτικό του μπουφάν και από μέσα την στολή του και «επισκέφθηκε» [τα εισαγωγικά είναι του μαλά@@ που έγραψε την είδηση ο οποίος θεωρεί ότι ο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός πήγε για κατασκοπεία στη βιβλιοθήκη με τη στολή και τα άρβυλα!!!] το πανεπιστήμιο για να δει μία φίλη του. Οι φοιτητές αντιλήφθηκαν από το παντελόνι και τα άρβυλα ότι επρόκειτο για άνδρα της ΕΛ.ΑΣ και ζήτησαν την απομάκρυνσή του.

Τελικά οι πρυτανικές αρχές υπέβαλαν έγγραφη καταγγελία στην αστυνομία, ο νεαρός ετέθη σε διαθεσιμότητα και διετάχθη ένορκη διοικητική εξέταση.