20 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έληξε η μεταγραφική περίοδος στο Λά.Ο.Σ.;

«Μαθαίνω ότι ο κ. Θανάσης Πλεύρης (φώτο: οι δύο που ήρθαν και οι άλλοι δύο που θα έρθουν) του ΛΑΟΣ σκέπτεται να υποκύψει στη γοητεία της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο «Βηματοδότης» στο «Βήμα της Κυριακής» και αναρωτιέται: «Κι εσύ τέκνον Θανάση;».

Την ίδια μέρα, το «τέκνον Θανάσης» έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5», στην  οποία επιτέθηκε στους…
συναδέλφους του στο ΛάΟΣ, που τις προηγούμενες ημέρες ξεσπάθωσαν κατά των Βορίδη και Γεωργιάδη, γιατί πήγαν στη Ν.Δ. Δηλαδή, στον «αντ’ αυτού» Αϊβαλιώτη, πιο γνωστό ως «καταδρομέα» (για ευνόητους λόγους…), στον αποκαλούμενο «αρχηγό του Καραμπέρη» (Κυριάκο Βελόπουλο) και στον Α. Χρυσανθακόπουλο, πιο γνωστό ως… «φρουτάκια», δηλώνοντας:


«Τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του ΛΑΟΣ, όταν πολλοί από αυτούς που κάνουν κριτική σήμερα, βρισκόντουσαν σε άλλα κόμματα και προσχώρησαν στο κόμμα όταν είδαν ότι είχε προοπτικές να βγάλει βουλευτές και να εκλεγούν βουλευτές…».
Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει –τουλάχιστον μέχρι σήμερα- θα υπερψηφίσει κάποιους από τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου 2, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα σημάνει ότι έχει… εγκαταλείψει τις «αρχές και αξίες» του. Είπε συγκεκριμμένα: 

«Ο ΛΑΟΣ έχει δείξει ότι έχει στηρίξει δύσκολα μέτρα. Πιστεύω ότι θα μείνει σε αυτήν την πορεία, δεν μπορώ να φανταστώ λόγου χάρη πως είναι δυνατόν αύριο το πρωί να έρθει κάτι που θα εξορθολογίζει ή θα περιορίζει το Δημόσιο -όταν εμείς έχουμε εκφράσει ξεκάθαρες θέσεις για ανάγκη περιορισμού του Δημοσίου- και δεν θα το στηρίξουμε. Τότε προφανέστατα θα είναι αλλαγή των αρχών και αξιών του ΛΑΟΣ, πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα το επιτρέψει ο πρόεδρος. Πιστεύω ότι σε συνεννόηση με το κόμμα μου θα δούμε ποια από αυτά τα μέτρα είναι σύμφωνα με αυτά τα οποία πιστεύουμε και θα τα στηρίξουμε και ενδεχομένως υπάρχουν και μέτρα τα οποία δεν θα τα στηρίξουμε. Δεν νομίζω δηλαδή ότι σε όλα αυτά τα μέτρα που θα έρθουν θα έχουμε αρνητική στάση».

Είναι προφανές το τι θα επακολουθήσει: Θεωρείται βέβαιον ότι ο αρχηγός Κωλοτούμπας, εφόσον έγινε πλέον… αντιμνημονιακός –λόγω της ανάγκης- θα καταψηφίσει ΟΛΟΥΣ τους εφαρμοστικούς νόμους. Ο Πλεύρης θα διαφοροποιηθεί σε κάποια ψηφοφορία υπερψηφίζοντας και θα διαγραφεί από το ΛάΟΣ…


http://xryshaygh.wordpress.com/