01 Φεβρουαρίου 2012

Νέα επίθεση της ΝΔ στην Αριστερά

Νέα επίθεση προς τα κόμματα της Αριστεράς, υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων που δείχνουν μεγάλη άνοδος σε ΚΚΕ, Συνασπισμό και Δημοκρατική Αριστερά, εξαπολύει η ΝΔ.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η ΝΔ θα πετύχει την αυτοδυναμία στις εκλογές αλλά έσπευσε να σημειώσει:
«Υπάρχουν και άλλα κόμματα. Η ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να επιλέξει τη συνεπή στάση του ΚΚΕ που είναι όμως εκτός πραγματικότητας ή του Συνασπισμού που όλα θα είναι καλά μετά από τρία χρόνια. Η άποψη της κοινωνίας θα είναι σεβαστή αν θέλει να επιλέξει έναν νέο φανταστικό κόσμο όπως του 'λεφτά υπάρχουν' του κ. Παπανδρέου»...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναγνώρισε ότι τα περιθώρια για την αλλαγή της πολιτικής στην οικονομία είναι περιορισμένα λόγω της στάσης που κράτησε απέναντι στους εταίρους μας ο πρώην Πρωθυπουργός, προσέθεσε όμως ότι εάν η επόμενη κυβέρνηση δείξει σοβαρότητα τότε θα μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί θέματα για τα οποία, όπως είπε, η ΝΔ δικαιώθηκε όταν τα έθεσε στο πρώτο μνημόνιο.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει να σταθμίσει εθνικό συμφέρον και τη συγκυρία και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει» είπε σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ μπροστά στις νέες απαιτήσεις των δανειστών για το δεύτερο μνημόνιο

Για τη σύμπραξη Βενιζέλου και Λοβέρδου ο κ. Δένδιας σχολίασε: «Είναι η απόδειξη της κρίσης που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ που είναι ένα μεγάλο κόμμα το οποίο πρέπει να βρει το βηματισμό του για να σταματήσει να έχει την άθλια εικόνα που δείχνει, εικόνα που δεν είναι καλή ούτε για το ίδιο το κόμμα αλλά ούτε και για τον τόπο».

real.gr