17 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα: Το Βασίλειο των Πουτσοκέφαλων

Διαβάζεις την είδηση, τρίβεις τα μάτια σου και σιγουρεύεσαι για άλλη μια φορά, οτι η χώρα αυτή είναι το Βασίλειο των Πουτσοκέφαλων:

Εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός που φορούσε το πολιτικό του μπουφάν και από μέσα την στολή του επισκέφθηκε το πανεπιστήμιο για να δει μία φίλη του. Οι φοιτητές αντιλήφθηκαν από το παντελόνι και τα άρβυλα ότι επρόκειτο για άνδρα της ΕΛ.ΑΣ και ζήτησαν την απομάκρυνσή του. Ο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός μπήκε στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης, το απόγευμα της Τετάρτης, και αμέσως δημιουργήθηκε αναστάτωση μεταξύ των φοιτητών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή συγκεντρωμένοι στον χώρο. Τελικά οι πρυτανικές αρχές υπέβαλαν έγγραφη καταγγελία στην αστυνομία, ο νεαρός …..ετέθη σε διαθεσιμότητα και διετάχθη …..ένορκη διοικητική εξέταση (!!!).

Και πάνω που πας το δεις λίγο πιο σφαιρικά και να δώσεις ένα ελαφρυντικό, έρχονται οι δηλώσεις του Πρύτανη κ. Γρ. Τσάλτα και σε αποτελειώνουν: 

- «Οι φοιτητές μας έδειξαν …παροιμιώδη αυτοσυγκράτηση» δήλωσε ο πρύτανης, αναφέροντας ακόμη ότι «λειτούργησε για μια ακόμη φορά η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα των εκπροσώπων του Ιδρύματος».(!!!)

http://amantomatimou.wordpress.com/