22 Φεβρουαρίου 2012

Βαρουφάκης: Ακατάσχετη παπαρολογία με χάιδεμα αυτιών των ηλιθίων (βίντεο)

Προκειμένου ο Γ. Βαρουφάκης να μας πείσει ότι είναι μύθος το "τεμπέλικο τζιτζίκι" του δημοσίου (και όχι του ιδιωτικού τομέα) πήγε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη της Ελευσίνας να μας πει ότι οι Έλληνες δουλεύουν πολύ. Αυτός ο άνθρωπος, που είναι και καθηγητής, δεν λέει το αυτονόητο αλλά επιμένει να χαιδεύει τα αυτιά των ηλιθίων με το να μην τους λέει ότι...
εκτός από τις ώρες δουλειάς υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται παραγωγικότητα, γιατί μπορεί να είσαι στο γραφείο και να κοιτάς τον τοίχο ή να διαβάζεις εφημερίδα όπως έκανε μια υπάλληλος στο ΙΚΑ που πήγα σήμερα για ένα χαρτί.

 Όταν ο "σοβαρός" μπαγλαμάς Βαρουφάκης αποπροσανατολίζει τι να σχολιάσεις από τις προτάσεις του για έξοδο από την κρίση; Ότι πρέπει να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες και μετά να έρθει η Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύεων να ανοίξει δουλειές; Ναι... και μετά να έρθει και το ΠΑΜΕ και η αριστερή θολοκουλτούρα και να τις κλείσει... Δεν θα συνεχίσω γιατί θα γράψω σε άλλη ανάρτηση γιατί ΠΑΜΕ κατά διαόλου και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε.

Δείτε το βίντεο: