02 Φεβρουαρίου 2012

Παπάρια διαπραγμάτευση-Π. Καψής (εκπρόσωπος της τρόικα): «Τηρούμε τις κόκκινες γραμμές ή θέλουμε το δάνειο; Είναι τόσο απλό» (βίντεο)

«Καμπανάκι κινδύνου» για λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση, κρούει ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Καψής, τονίζοντας ότι «έχουμε φτάσει στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας», χωρίς ο καραγκιόζης να μας πει ποιος φταίει για την κατάντια....  Όπως μπορείτε και να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν (στο δεύτερο) ο ΠΑΣΟΚος Καψής λέει:


"στο τέλος θα έχουμε τραβήξει 10 κόκκινες γραμμές και θα πρέπει να αποφασίσουμε: τηρούμε τις κόκκινες γραμμές ή θέλουμε το δάνειο... είναι τόσο απλό!!"
Που σημαίνει ότι όλοι τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι για το δάνειο...
άρα ποιον κοροϊδεύουν ότι διαπραγματεύονται με την τρόικα;
Το μόνο που διαπραγαματεύονται είναι πως θα το πασάρουν στον κόσμο...


Ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του στο Mega, υποστήριξε πως το ζήτημα των μειώσεων στους μισθούς, οι επικουρικές και οι όροι ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών είναι τα αγκάθια στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ενώ συμπλήρωσε ότι αν δεν ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με την τρόικα δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το PSI.

Ο Καψής δήλωσε επίσης ότι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο το μεσημέρι, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος να συναντηθεί και σήμερα το βράδυ με τους Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Το σημαντικό στη συνάντηση είναι να υπάρξει συμφωνία, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα», ξεκαθάρισε ο Καψής.

Δείτε τα βίντεο: