01 Φεβρουαρίου 2012

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό, πανηγυρίζουν και στη Γαλατά που ξεφορτώθηκαν το παλτό!

Χαρές και πανηγύρια επικρατούν από το απόγευμα της Τρίτης (31/1) στο στρατόπεδο της Γαλατάσαραϊ που κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον Καζίμ Ρίτσαρντς, στέλνοντάς τον δανεικό στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «National Turk» ο δανεισμός του 25χρονου άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας, ανακούφισε τους ανθρώπους της Γαλατά. «Οι οπαδοί της Γαλατά απαλλάχτηκαν από τον Καζίμ»...

είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία – σοκ ύψους 900.000 ευρώ του Έλληνα γίγαντα (Ολυμπιακό) με τον παίκτη.

«Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του και η εγωιστική συμπεριφορά του κατέστρεψαν την σχέση πατέρα-γιου που είχε με τον Φατίχ Τερίμ. Μέρα με την μέρα ο προπονητής της Γαλατά έχανε την υπομονή και την επιείκειά του προς τον Καζίμ, ο οποίος απομακρυνόταν συνεχώς από τα βασικά πλάνα της ομάδας», γράφουν οι Τούρκοι.

Μάλιστα, το κείμενο του συγκεκριμένου άρθρου αναφέρει: «Απείθαρχος και ατομιστής, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ούτε με τη Φενέρ που τον έστειλε δανεικό στην Τουλούζ, ούτε με την Γαλατά στην οποία βρήκε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά συνέχισε από το κακό στο χειρότερο. Είναι η κλασική περίπτωση ταλαντούχου και προβληματικού παίκτη, που το ταλέντο του ξεθωριάζει και ξεθωριάζει γρήγορα».

Ακόμα και η λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει το άρθρο αναφέρει: «Καλά… ξεκουμπίδια». Πέρα, όμως, από τους χαρακτηρισμούς για τον παίκτη το συγκεκριμένο δημοσίευμα αντιμετωπίζει με ειρωνεία την απόφαση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει. «Η επιτροπή μεταγραφών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που πραγματικά απέτυχε στις εξετάσεις».

gazzetta.gr