03 Φεβρουαρίου 2012

Αθανασιάδης: "Νίκη για Τσάμπιονς Λιγκ" (βίντεο)

Ο Αθανασιάδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. "Το μυαλό μου είναι εδώ" σχολίασε για την πρόταση της Τέρεκ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε δηλώσεις με τις οποίες αναφέρθηκε τόσο στο "καυτό" ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού (05/02, 19:30), όσο και στην πρόταση της Τέρεκ Γκρόσνι.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό: "Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την νίκη επί της ΑΕΚ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".


Klaous gia derby 1 από olaPAOK

Για τον αν αλλάζει ο στόχος του ΠΑΟΚ με ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι: "Είμαστε κοντά στον στόχο για να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας και πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".


Klaous gia stoxo Champions League από olaPAOK

Για το πώς ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο παρά τις αποχωρήσεις παικτών: "Όλα τα παιδιά όταν έρχεται η στιγμή να αγωνιστούν, δίνουν το 100% και αυτό το δείχνουν σε κάθε ματς. Είναι θέμα του προπονητή να είναι φρέσκια η ομάδα σε κάθε παιχνίδι και να παρουσιάζεται έτοιμη".

Για την δική του παρουσία τη φετινή σεζόν που συνδυάζεται με πολλά γκολ: "Είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζομαι βασικός στην ομάδα, πιστεύω πως στην συνέχεια θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις".

Για το μήνυμα προς τον κόσμο εν όψει ντέρμπι: "Ολα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για να πάρουμε την νίκη, γιατί την χρειαζόμαστε πολύ".


Klaous mhnyma ston kosmo από olaPAOK

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από την Ρωσία: "Υπήρχε μια ομάδα, αλλά το μυαλό μου είναι εδώ, στην ομάδα".


Klaous gia protash Terek από olaPAOK

sport24.gr