10 Φεβρουαρίου 2012

Τους χάλασε τη σούπα ο Σαμαράς και ενοχλήθηκαν που ψέλισε μερικές αλήθειες... μήπως πρέπει να τους τα χώσει χειρότερα;

Λάθος τακτική χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί, στο κομματικό του κοινό [απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες, αλλά τέλος πάντων], όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κύκλοι, την ώρα που η χώρα έδινε σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και το eurogroup [Μπα; Έπρεπε να τους ζητήσει και την άδεια; Γιατί δεν ενοχλήθηκαν την προηγούμενη που ο Βενιζέλος είπε ουσιαστικά ότι μόνο αυτός διαπραγματεύεται και είχε λύσει το θέμα του 13-14ου μισθού; Τους ενόχλησε που ο Σαμαράς είπε πως σε χαρτί που τους έστειλαν έγραφε για κατάργηση τως δύο μισθών; Δεν έπρεπε να το πει;].


Η ενόχληση φάνηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου αμέσως μετά τα δυσμενή αποτελέσματα του eurogroup. Ο Π. Καψής ανέφερε ότι χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια τονίζοντας με νόημα ότι η συμφωνία επετεύχθη μετά από σκληρή διαπραγμάτευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, του οικονομικού επιτελείου, με στήριξη των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Καλά κρατεί και η κόντρα Βενιζέλου-Σαμαρά με στελέχη του οικονομικού επιτελείου να λένε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. απλά αποχώρησε και άφησε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να κάνουν την πραγματική διαπραγμάτευση [Ο Καψής μια παράγραφο παραπάνω μας λέει ότι τη διαπραγμάτευση την έκανε ο Βενιζέλος και του Βενιζέλου λένε πως τη διαπραγμάτευση την έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί δηλ. ο Σαμαράς;;;;; Μπέρδεψαν τα μπούτια του μου φαίνεται...].

Παράλληλα το Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες μιλά για εμπλοκή στην εξέλιξη των εργασιών του eurogroup και με βάση την άρνηση Σαμαρά σε ενυπόγραφες δεσμεύσεις.