07 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καρατζαfuhrer ζητάει απ' όλους να αποφανθούν αν είναι νόμιμες οι απαιτήσεις της τρόικα... εκτός από το λαό

[Καλά κρασιά!! Έχουν ζητήσει να μειώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους... εδώ και δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν έχει απολύσει κανέναν παρά μόνο τα κορόιδα των stage... και αντί να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, θέλουμε να βγούμε κι από πάνω και να μας δανείζουν οι ξένοι χωρίς να δίνουμε κι αναφορά τι κάνουμε τα λεφτά τους!! Άλλο ένα ελληνικό πρόβλημα: Η μέχρι τώρα νοοτροπία για "βλάκες ευρωπαίους και μαγκίτες Έλληνες" καταρρέει παταγωδώς και έχει βραχυκυκλώσει όλη η χώρα]

Προϋποθέσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση έθεσε σε νέα παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. "Περιμένω διαβεβαιώσεις πως όσα μας ζητώνται είναι σύννομα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Εάν είναι, θα τα ψηφίσω", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία κριτική προς το δίδυμο Merkel - Sarkozy.

"Η χθεσινή συνάντηση των Merkel - Sarkozy μου θυμίζει τη συνάντηση του Μονάχου που οδήγησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εάν η Γαλλία είχε άλλο πρόεδρο όπως τον Πομπιντού ή τον Μιτεράν και η Γερμανία για Καγκελάριο τον Σμιντ ή τον Γκολ η τύχη της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

"Η ταπείνωση της Ελλάδας είναι μια συνειδητή πράξη", πρόσθεσε για να συμπληρώσει "Όταν μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδας σαφώς και υπάρχει χρόνος".