21 Φεβρουαρίου 2012

Καταψηφίζει ο Καρατζαfuhrer... και του κουνάει μαντήλι κι ο Πλεύρης

Την απόφαση του να καταψηφίσει τον εφαρμοστικό νόμο ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης την Τρίτη, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική στους κ. Παπαδήμο, Παπανδρέου και Σαμαρά.
«Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε να καταψηφίσει τον εφαρμοστικό εκτός κι αν υπάρχουν πράγματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμματος» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, όπου συζητήθηκε το θέμα.

Εξέφρασε επιφυλάξεις για το εάν και εφόσον μπορεί η παρούσα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προβλέψεις της συμφωνίας «όχι με λάθος τρόπο», ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για λαθεμένους χειρισμούς και έλλειψη σθένους, καθώς και για έλλειμμα στη διαπραγμάτευση από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, τα οποία σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη «οδήγησαν σε αποτελέσματα τα οποία θα βασανίζουν για πάρα πολλά χρόνια τον ελληνικό λαό βάζοντας σε μεγάλη δοκιμασία την Ελλάδα και την ύπαρξη αν θέλετε, αδέσμευτου και ελεύθερου κράτους».

Τέλος, εξέφρασε φόβους ότι «ο κ. Παπαδήμος, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τίποτε από αυτά που θα εξασφάλιζε αύριο μία θετική πορεία για τον τόπο».

ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι χθες ο Πλεύρης δήλωσε πως ελπίζει το ΛΑΟΣ να ψηφίσει διατάξεις που είναι θέσεις του κόμματος όπως η μείωση του κράτους...