11 Φεβρουαρίου 2012

Ο Nicolas Cage διαψεύδει ότι είναι vampire! Και άλλες κωμικοτραγικές ιστορίες

Σίγουρα το θέμα που απασχολούσε εκατομμύρια ανθρώπους και τους ανάγκαζε να χάσουν τον ύπνο τους, ήταν φυσικά αν ο Nicolas Cage είναι vampire! Τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε όμως, καθώς ο ηθοποιός καθησύχασε το κοινό εξηγώντας πως δεν είναι βρικόλακας.

Μια αγωνία την είχαμε δεν μπορείς να πεις. Φανταστείτε τον Nicolas να κυκλοφορεί τα βράδια σε σκοτεινές γωνιές και να ρουφάει το αίμα ανυποψίαστων περαστικών! Φρικτό...

Σοβαρά τώρα, όπως φαίνεται είναι πολύ της μόδας η ανακάλυψη φωτογραφιών που απεικονίζουν ανθρώπους των προηγούμενων αιώνων, οι οποίοι μοιάζουν εκπληκτικά με σύγχρονους διάσημους.
Όλα άρχισαν με την παρακάτω φωτογραφία.


Φυσικά με το που την βλέπεις η πρώτη αντίδραση είναι να σκεφτείς πως πρόκειται για τον Nicolas, με το απαραίτητο photoshop για να μοιάζει παλιά η φωτογραφία.

Έλα όμως που οι κάτοχοί της αλλά και διάφοροι ειδικοί διαβεβαιώνουν πως η φωτογραφία προέρχεται όντως από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εποχή του Αμερικανικού Εμφυλίου.
Βέβαια δεν είναι και τόσο τρομερό δυο άνθρωποι να μοιάζουν  στη διάρκεια των αιώνων. Σαφώς όμως η θεωρία ο γνωστός ηθοποιός να έιναι στην πραγματικότητα vampire και να ζει αιώνια είναι πιο ελκυστική!

Στην εκπομπή του David Letterman, ο Nicolas είπε πως "δεν πίνω αίμα και έχω αντανάκλαση στον καθρέφτη, άρα δεν είμαι βρικόλακας."


Nicolas Cage Talks His Vampire Photo από amaliak

 

Παραδέχτηκε όμως πως υπάρχει ομοιότητα μεταξύ του και της φωτογραφίας, προσθέτοντας και κάτι τελευταίο προς υπεράσπισή του, δηλαδή το γεγονός πως δεν μπορείς να φωτογραφίσεις τα vampires, άρα αποκλείεται αυτός να είναι ένα.

Το πράγμα δεν σταματάει εκεί.

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας του απέθαντου Cage, εμφανίστηκε από το πουθενά και μία δεύτερη φωτογραφία η οποία απεικονίζει μία "αθάνατη" μορφή του John Travolta!



Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε και ο ισχυρισμός πως φυσικά και δεν είναι vampire ο John Travolta. Απλά ο άνθρωπος μπορεί και ταξιδεύει στο χρόνο!


Μέχρι τώρα, ο ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί στο γεγονός, οπότε τα ερωτηματικά παραμένουν για το αν έχει ταξιδέψει στο χρόνο. Και αν ναι, πως τα κατάφερε άραγε;

Τέλος ο Michael Cera μοιάζει εκπληκτικά με την μητέρα του Hitler.



 Αλλά αυτό είναι απλά φοβερά αστείο...

cosmo.gr