03 Φεβρουαρίου 2012

Η Pippa ερωτεύτηκε!

Μετά τον πριγκιπικό γάμο της Kate η ζωή της Pippa ήρθε άνω κάτω. Έγινε διάσημη, έγραψε βιβλίο, χώρισε από τον επ΄ιδύο χρόνια αγαπημένο της. Κι ενώ ήταν απαρηγόρητη, ο έρωτας ξαναμπήκε στη ζωή της... Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να ψάξει και πολύ γιατί βρισκόταν ακριβώς δίπλα της. Ο κόμης και διάδοχος του δούκα του Νορθάμπερλαντ, George Percy, της ξαναέκλεψε την καρδιά. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργο και είχαν ένα...

ρομάντσο το τελευταίο έτος σπουδών του το 2008, ενώ από τότε παρέμεναν πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, μαζί πέρασαν κάποιες μέρες στη Μαδρίτη για διακοπές ενώ ο τότε σύντροφος της Pippa είχε μείνει μόνος στο Λονδίνο.

Ο George Percy είναι ένας από τους πλουσιότερους και παλαιότερους δούκες της Βρετανίας, ενώ είναι ο ιδιοκτήτης τεράστιας κτηματικής περιουσίας όπου περιλαμβάνεται και το Alnwick Castle, στις εγκαταστάσεις του οποίου έγιναν τα γυρίσματα για τη σχολή μαγείας του Χάρι Πότερ. Ο 27χρονος άνδρας – τον οποίο οι φίλοι αποκαλούν ο πρίγκιπας του Βορρά- κάποια μέρα θα κληρονομήσει... πολλά αλλά και μία περιουσία 315 εκατ. λιρών. Πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun: «Ο George είναι συνεπαρμένος και πολύ ερωτευμένος μαζί της. Φαίνεται πως οι αδελφές Middleton θα κάνουν το διπλό πολύ σύντομα».

Στο τέλος του χρόνου έλεγαν πως είναι μόνο φίλοι, ενώ ο George τη βοηθούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Alex Loudon. Αλλά αυτή η φιλία έγινε ξαφνικά έρωτας σε πάρτι για την παραμονή της πρωτοχρονιάς που διοργάνωσε η οικογένεια των Middleton. Πηγή αποκάλυψε: «Η Pippa κάθισε δίπλα στον George στο δείπνο και φρόντισε όλο το βράδυ να κρέμεται στο πλευρό του. Και μετά έκανε την κίνησή της. Ήταν σαν ένας καρχαρίας να περικυκλώνει το θύμα του. Κάποιοι πιστεύουν ότι τον είχε βάλει στο μάτι. Η Pippa ήταν πάντα κοντά του. Αυτό ήταν κι ένα σοβαρό θέμα για τον πρώην της Alex. Μετά το πάρτι, πέρασε ένα σαββατοκύριακο μαζί με τον George στο Νορθάμπερλαντ, ενώ τώρα δεν κρύβονται».

Όταν ο George ήταν 14 χρονών, ο πατέρας του πήγε σε δικαστήριο προκειμένου να ζητήσει την καθυστέρηση απονομής της κληρονομιάς στον διάδοχο του, φοβούμενος ότι θα τη σπαταλούσε. Αντί να πάρει το βοήθημα των 1,25 εκατ. λιρών στα 18, έπρεπε να κλείσει τα 25 του χρόνια. Η πηγή πρόσθεσε: «Αν τελικά η Pippa παντρευτεί τον Κόμη Percy, δεν θα έχει άσχημη εξέλιξη η επένδυση της μητέρας Carole Middleton όταν έστελνε τις κόρες της σε σικ δημόσια σχολεία».

real.gr