10 Φεβρουαρίου 2012

Ελεύθερο κι άλλο πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ για τη Siemens... ε. δεν είναι κι Εφραίμ!

[Σε όλους αυτούς βρέθηκαν διάφορα ποσά από μίζες στους λογαριασμούς τους... Ο Εφραίμ δεν έχει προσωπικό λογαριασμό, η Μονή ελέγχθηκε από την ΤτΕ και δεν βρέθηκε μαύρο χρήμα, ούτε μίζα... αλλά παρόλα αυτά ο Εφραίμ μέσα και ο Siemens απέξω.... ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ γιατί όλα είναι σάπια]

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 150.000 ευρώ, αφέθηκε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ, μετά την απολογία του στους εφέτες ειδικούς ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων» της Siemens.
Ο κατηγορούμενος κλήθηκε σε απολογία από τους ανακριτές, μετά την διαβίβαση στοιχείων, μέσω δικαστικής συνδρομής, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν εμβάσματα 400.000 γερμανικών μάρκων σε λογαριασμό με την κωδική ονομασία «Κορώνη», τον οποίο φέρεται να διαχειριζόταν ο ίδιος.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται οι οποίες σχετίζονται με την υπογραφή της περιβόητης σύμβασης 8002 για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού.