09 Φεβρουαρίου 2012

Ρε μαλάκ@ ΠΡΕΖΑ TV γιατί κλαίγεσαι για τη μήνυση από την ΕΡΤ για τη μαϊμού φώτο για το «ΠΕΟΣ»... αφού τότε την έβαλες σαν αληθινή και μετά άλλαξες τον τίτλο!!!

Χθες μάθαμε ότι η ΕΡΤ έκανε αγωγή και μήνυση σε διάφορες ιστοσελίδες οι οποίες είχαν παρουσιάσει στις 27 Οκτωβρίου την παραποιημένη φώτο που διακίνησε πρώτο απ' όλους το fimotro, όπου κάτω από την Έλλη Στάη είχαν παραποιήσει τη λέξη ΧΡΕΟΣ στον τίτλο με αποτέλεσμα να λέει: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ αντί για ΧΡΕΟΣ. Ένας από αυτούς είναι και ο αντεξουσιαστής φίλος του Χατζηνικολάου, ΠΡΕΖΑ TV ο οποίος τώρα σκίζει τα ρούχα του ότι τότε έγραψε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TROLL ΕΙΚΟΝΑ, ΔΗΛ. ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ PHOTOSHOP! Συγκεκριμένα λέει:

ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TROLL ΕΙΚΟΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝ PHOTOSHOP.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ URL ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ POST http://prezatv.blogspot.com/2011/10/super.html

- ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ LINK ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ...ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!


και παραθέτει ένα link στην τότε είδηση....
Μόνο που την τότε είδηση την έχει εκ των υστέρων παραποιήσει γιατί την ψιλιάστηκε ότι έκανε μαλακ@@

Σήμερα λέει ότι ο τότε τίτλος ήταν αυτός που βλέπετε στην κορυφή και πράγματι είναι αυτός που φαίνεται στην ανάρτηση... ΣΗΜΕΡΑ όμως... γιατί τότε  ανάμεσα στο "ΕΠΙΚΟ" και το "SUPER" (έτσι λένε οι δημοσιογράφοι όπως ο Πρέζας τον τίτλο των ειδήσεων που βγαίνει κάτω από τον παρουσιαστή)... τότε λοιπόν ανάμεσα στο "ΕΠΙΚΟ" και το "SUPER" ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η λέξη "TROLL" που ο κουτοπόνηρος πρόσθεσε εκ των υστέρων!!

Δείτε πως ήταν τότε ο τίτλος της ανάρτησής του όπως τον κατέγραψε το inews που αναδημοσιεύει αυτόματα ειδήσεις από διάφορα blogs και υπάρχει ακόμα στη μνήμη της Google:



"ΕΠΙΚΟ SUPER" έλεγε, υιοθετώντας την γνησιότητα της φώτο, ο αντεξουσιαστής που σήμερα μυξοκλαίει...

Καλά ρε ΠΡΕΖΑ TV, πόσο μαλάκες θεωρείς όσους σε διαβάζουν...
μη γίνεσαι γραφικός σαν αυτούς που κατηγορείς ρε!!!

ΥΓ1. Το ότι υιοθετούσε και περνούσε τους αναγνώστες του, τη γνησιότητα της φώτο, φαίνεται και από τα τότε σχόλια στην ανάρτηση:
Κάποιος του έγραφε: «H ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η PREZA ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ... ΚΡΙΜΑ»
Ενώ κάποιος άλλος του παραθέτει την είδηση της Ναυτεμπορικής με την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι η φώτο είναι μαιμού και θα πέσουν μηνύσεις...
ΥΓ2. Εγώ τη φώτο δεν την έβαλα μιας και την ψιλιάστηκα την μαιμουδιά