12 Μαρτίου 2012

Λέμε, λέμε... αλλά ο Βγενό έβαλε 1,7 εκ

Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως Βγενόπουλος και Πολέμης θα καταθέσουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να πάρουν μετοχές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τρεις μέρες αργότερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε πράξη τα λόγια του και έβαλε στα ταμεία το ποσό του 1.7 εκ. ευρώ που αναλογεί στο ποσοστό του.

Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι είναι να δουν αν και ο Αδαμάντιος Πολέμης θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ή θα κάνει πίσω την τελευταία στιγμή.

Επίσης ενδιαφέρον έχει η στάση άλλων υποψήφιων επενδυτών που οι πληροφορίες τους θέλουν να αγοράζουν μετοχές με μικρότερα ποσά (300.000-500.000 ευρώ), όπως και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αρκετά από τα χρήματα που θα μπουν σήμερα στα ταμεία θα πάνε στους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα γίνει προσπάθεια διακανονισμού με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός Παναθηναϊκού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως με τα χρήματα που βάζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να ανεβάσει το ποσοστό του πάνω από 18%
"Έκανε το χρέος του"

Πληροφορίες από την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία αναφέρουν πως δεν γνωρίζει για το αν θα κάνουν το ίδιο και οι άλλοι μέτοχοι. "Ο ίδιος έκανε το χρέος του", αναφέρουν χαρακτηριστικά και περιμένουν ουσιαστικά κίνηση από τον Αδαμάντιο Πολέμη.