Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Καλά είναι σοβαροί στην ΕΛΑΣ; Είναι αυτές φώτο για αναγνώριση κάφρων; "Δημοσίευση 21 φωτογραφιών από τα επεισόδια του ΟΑΚΑ"[Καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Είναι δυνατόν να αναγνωρίσεις κάφρο όταν τον τραβάς από τα 150 μέτρα και την ώρα που έχει γυρισμένη την πλάτη;;; Υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί πρόσωπο στη διπλανή φώτο; Κάπου διάβασα ότι η Αστυνομία λέει πως είναι χαλασμένες οι κάμερες στο ΟΑΚΑ ή σε αλλά γήπεδα και δεν έχει στοιχεία για σύλληψη υπόπτων!!! Καλά πλάκα μας κάνουν; Δεν μπορούν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και κάποιος από τη διμοιρία να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες όλους τους μαλάκες... Καλά δεν έχουν πάει σε κανένα ξένο γήπεδο να δούνε πως οι Αστυνομικοί τραβάνε βίντεο από φιλάθλους στην εξέδρα;]

Σε συνέχεια της από 19-03-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α...
την 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, συνολικά είκοσι μία (21) φωτογραφίες.

Το υλικό αυτό απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α..

Οι 21 φωτογραφίες είναι εδώ: http://www.astynomia.gr

4 σχόλια:

 1. Δεξί επειδή με νευριάζουν με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν,στείλε τους εσύ αυτές που είχες δημοσιεύσει τις προάλλες!
  Είναι πολύ καλύτερες!
  Πρέπει να έκαναν πολλοί κόπο για να πετύχουν φωτογραφίεσ από τόσα μέτρα και ολους σχεδόν γυρισμένους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γελοιο κρατος, γελοια αστυνομια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή όταν λέμε ότι τα επεισόδια ήταν στημένα, πως θέλετε να υπάρχουν φωτογραφίες που να δείχνουν τους υπευθύνους; Υπήρχαν φωτογραφίες να δείχνουν τους υπευθύνους στη ΜΑΡΦΙΝ; Παρά το ότι υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας της τράπεζας, και της Τροχαίας; Αφού οι ίδιοι τα έστησαν τα επεισόδια. Ξυπνήστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι ρε Μάρκο το λες σαν να είναι καλά παιδιά οι αλήτες που έχουν όλες οι ομάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή