26 Μαρτίου 2012

Σύλληψη 56χρονου για μαστροπεία σε βάρος ανήλικης

Για μαστροπεία και σωματεμπορία σε βάρος ανήλικης Βουλγάρας, κατηγορείται 56χρονος Ροδίτης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από καταγγελία που έκανε η νεαρή αλλοδαπή. Στην ίδια υπόθεση συνελήφθη και 47χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος τής κοπέλας.

Αρχικά, συνελήφθη στις 24 Μαρτίου στο χωριό Κοσκινού Ρόδου, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της ομάδας ΔΙΑΣ, ο 47χρονος και την επόμενη μέρα, το απόγευμα, συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, με ένταλμα τού ανακριτή Ρόδου, και ο 56χρονος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 17χρονη κοπέλα εμφανίστηκε στις 25 Μαρτίου στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι από αρχές Μαρτίου εξωθούνταν στην πορνεία από τον 56χρονο, καθώς, επίσης, ότι την 23-3-2012 ο 47χρονος, ως πελάτης, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για μαστροπεία, σωματεμπορία και ασέλγεια. Και οι δύο κρατούνται, προκειμένου αύριο να απολογηθούν στον ανακριτή.