30 Μαρτίου 2012

Ο Μαραντόνα ανέβηκε στην κερκίδα για να προστατεύσει τη γυναίκα του (βίντεο)

Για μία ακόμη φορά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατάφερε να απασχολήσει και για ενέργειες του εκτός αγωνιστικού χώρου και τώρα που είναι προπονητής… Αυτή τη φορά προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του με όχι και τόσο κομψό τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της μπάλας, ενώ η ομάδα του, Αλ Γουάσλ, είχε ηττηθεί με 2-0 εκτός έδρας από την Αλ Σαμπάμπ, είδε την κερκίδα του η γυναίκα του, Βερόνικα Οχέδα, να δέχεται φραστική επίθεση από κάποιον άλλον στην εξέδρα.

Το τι ακολούθησε στη συνέχεια, δεν περιγράφεται με λόγια… Ο «Ντιεγκίτο» άφησε τον αγωνιστικό χώρο και όρμηξε στα επίσημα για να την προστατεύσει.

Όπως ανέφερε ο τοπικός Τύπος, όλα ξεκίνησαν όταν άτομα της συνοδείας έβρισαν τον Σίελ, σκόρερ της Αλ Σαμπάμπ. Τότε, κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να δεχτούν… επίθεση τόσο η σύζυγος του Μαραντόνα, όσο καθώς κι άλλες σύντροφοι παικτών.

Να σημειώσουμε πως οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να βγάλουν τις γυναίκες εκτός γηπέδου. Η σύζυγος του Χουάν Μερσιέρ, παίκτη της Αλ Γουάσλ, γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες. Ο Μαραντόνα κοίταξε να προστατεύσει τόσο τη γυναίκα του όσο και τις συζύγους παικτών της ομάδας του, βάζοντάς τα με όλους!!!

Μετά το επεισόδιο ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε: «Κάποιοι άνθρωποι είναι δειλοί. Επιτίθενται σε γυναίκες και δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με άνδρες. Ανέβηκα στα επίσημα γιατί έβριζαν τη γυναίκα μου. Δεν θα πρέπει να τα έχουν μαζί μου γι’ αυτό, αλλά με αυτούς που έβριζαν τη γυναίκα μου. Είναι δειλοί κι όχι πραγματικοί φίλαθλοι».