08 Μαρτίου 2012

Ζητάνε και τα ρέστα τα λαμόγια: Εφοριακοί μήνυσαν τον Δ.Σπινέλλη

Στην αντεπίθεση παίρνουν οι εφοριακοί που δια του προέδρου τους, Χαράλαμπου Νικολακόπουλου κατά του τέως γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη και του διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ και προέδρου του Β’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου, Νικόλαου Λέκκα.

«Η μήνυση αυτή, αφορά συκοφαντικούς ισχυρισμούς που προέβαλλαν σε εκδήλωση με θέμα «Φοροδιαφυγή και Κοινωνική Δικαιοσύνη», για την ύπαρξη «εκτεταμένης διαφθοράς στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό», ώστε να δικαιολογήσουν τα μειωμένα φορολογικά έσοδα του κράτους» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

«Η περίοδος της σιωπής και της αποδοχής επιθέσεων, για την Ομοσπονδία μας, έχει περάσει οριστικά. Θα αντιδρούμε πλέον με κάθε πρόσφορο τρόπο, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη των σκληρά εργαζόμενων εφοριακών. Ας καταλάβουν το μήνυμα, όσοι (για πολλά χρόνια) μετέθεσαν στους εφοριακούς, τις βαρύτατες πολιτικές και υπηρεσιακές τους ευθύνες» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.