03 Μαρτίου 2012

Να αντιστραφεί η άσχημη πορεία της χώρας ζητάει η βάση της ΝΔ

Τι ειπώθηκε με Μηταράκη στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου σήμερα Στην Κρήτη περιοδεύει σήμερα ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.
Σε συναντήσεις που είχε το πρωί με φορείς της αγοράς (Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο) ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει να επαναφέρει τη χώρα σε αναπτυξιακούς ρυθμούς με απώτερο σκοπό να ξεπεραστεί η βαθιά οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε. Αντίθετα, πιο «θερμό» ήταν το κλίμα σε συνάντηση που
πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας. Οι συγκεντρωμένοι, ώντας αγανακτισμένοι από τα επώδυνα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, στρίμωξαν τον Μηταράκη με τις ερωτήσεις τους περί των μειώσεων μισθών, συντάξεων και επιδομάτων. Ο Μηταράκης άκουσε με προσοχή τα θέματα και εξήγησε τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα με απλά λόγια. Οι συγκεντρωμένοι έδειξαν να αντιλαμβάνονται τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η οικονομία της χώρας και τη διαφορετικότητα της σημασίας του Μνημονίου ΙΙ σε σχέση με τη δανειακή σύμβαση του 2010. Το κλίμα στο τέλος αντιστράφηκε και η αγανάκτηση έδωσε τη θέση σε ένα αίσθημα συγκρατημένης αισιοδοξίας και ελπίδας για την επόμενη μέρα με τη Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση του τόπου, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν στο Μηταράκη ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να εφαρμόσει στην πράξη τα όσα λέει για να αντιστραφεί η άσχημη πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια.