05 Μαρτίου 2012

Της Λαμίας το κάγκελο και το ροζ βίντεο!

Η ερωμένη, ο επιχειρηματίας και το ροζ βίντεο με τη σύζυγο! : Τι κοινό έχουν ένα ροζ βίντεο Λαμιώτη επιχειρηματία με τη σύζυγό του, μία 33χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα και το… αυτόφωρο; Είναι όλα κομμάτια του ίδιου παζλ!Το
Τι κοινό έχουν ένα ροζ βίντεο Λαμιώτη επιχειρηματία με τη σύζυγό του, μία 33χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα και το… αυτόφωρο; Είναι όλα κομμάτια του ίδιου παζλ!

Το «αμαρτωλό» βίντεο από τις προσωπικές στιγμές του επιχειρηματία έχε ήδη κάνει τον... γύρο των κινητών τηλεφώνων όλης της ευρύτερης περιοχής ενώ η εκδικητική σερβιτόρα το ανέβασε και στο διαδίκτυο για να έχει πρόσβαση σε αυτό… όλος ο κόσμος!

Η ιστορία ξεκινά ως εξής, σύμφωνα με το lamiareport: η 33χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα είχε μια σχέση πάθους με τον έγγαμο Λαμιώτη επιχειρηματία, η οποία όμως έφθασε κάποια στιγμή στο τέλος της…

Η ίδια, μην αντέχοντας την απόρριψη από τον εραστή της, σκέφθηκε για να τον εκδικηθεί να τον κάνει «βούκινο» φανερώνοντας σε όλο τον κόσμο προσωπικές του στιγμές σε βίντεο. Όχι όμως μαζί της αλλά με τη γυναίκα του! Που τις είχε βρει αναρωτιέστε; Φαίνεται ότι ο Λαμιώτης επιχειρηματίας αρεσκόταν στο να τις βιντεοσκοπεί μέσω του κινητού και η πανούργα σερβιτόρα τις είχε υποκλέψει!

Έτσι, ανήρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο και στη συνέχεια άρχισε να το αποστέλλει και μέσω του κινητού σε φίλους, γνωστούς και… αγνώστους, με αποτέλεσμα σε χρόνο dt η πλειοψηφία των κατόχων κινητών τηλεφώνων στην περιοχή να το έχει αποθηκευμένο στη συσκευή του!

Κάποια στιγμή, το πληροφορήθηκε και ο επιχειρηματίας και -όπως ήταν φυσικό- κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία και πήγε στην καφετέρια που εργάζεται η 33χρονη και τη συνέλαβε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τώρα, όχι μόνο θα λογοδοτήσει για την ατυχή έμπνευσή της αλλά και βρεθεί από δυσμενή θέση ενώπιον του εισαγγελέα, αφού -σύμφωνα με το τοπικό μέσο- το είχε ξανακάνει στο παρελθόν στον ίδιο επιχειρηματία και απλά τότε είχε συμμορφωθεί και το είχε «αποσύρει» από το διαδίκτυο…

Seleo.gr News