13 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Σαμαρά με την ΠΟΑΣΥ

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων παρουσίασαν στον κ. Σαμαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε, στο γραφείο του στην Λεωφόρο Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος και ζήτησε από τους αστυνομικούς...
να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών. Ο πρόεδρος της ΝΔ, μάλιστα, δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές, και ως πρωθυπουργός, θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων παρουσίασαν στον κ. Σαμαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως οι περικοπές των εισοδημάτων αλλά και των δαπανών για υπηρεσιακές ανάγκες.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χρήστος Φωτόπουλος παραδέχτηκε πως, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας, τόνισε όμως πως η αστυνομία δεν μπορεί πλέον ν' ανταποκριθεί όπως πρέπει, στους χρόνους που πρέπει, στις κλήσεις των πολιτών. Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο δεν μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις στο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει τόνωση του ηθικού των αστυνομικών δυνάμεων.