13 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ: Το πριμ για τη νίκη επί του ΠΑΟ προτάθηκα από γνωστό Ενωσίτη

Eξηγήσεις έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα που προέκυψε με το πριμ που προσφέρθηκε στους αρχηγούς, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με επίσημη ανακοίνωση η Ένωση παίρνει θέση για το "φλέγον" ζήτημα και ξεκαθαρίζει πως τα χρήματα τα έδινε ο εφοπλιστής...
Δημήτρης Στεφάνου, αναπληρωματικό μέλος των Supporters, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ αφήνοντας ανοιχτό το θέμα να συζητήσει ο ίδιος με τους παίκτες προκειμένου να αποδεχτούν τα χρήματα αυτά, αφού πλέον γνωρίζουν ποιος τα δίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στους φιλάθλους την κατάσταση σχετικά με το πριμ νίκης που προτάθηκε από ανώνυμο φίλο της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτό. Ο πριμοδότης είναι ο γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Supporters Club Δημήτρης Στεφάνου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, προκειμένου ωστόσο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε για την ιστορία της αλλά εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων συλλόγων δέχθηκε τη δημοσιοποίηση της πράξης του. Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρνήθηκαν αρχικά το ανώνυμο πριμ νίκης και πλέον είναι θέμα δικό τους και του κ. Στεφάνου αν επιθυμούν να το συζητήσουν ξανά"