31 Μαρτίου 2012

Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε τους υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!



Τηλεφωνική πρόσκληση για παρακολούθηση των σεμιναρίων που διοργανώνει για υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ απηύθυνε εντός της εβδομάδας το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το ζήτημα είναι σε ποιους;

Δεδομένου οτι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μερικοί αναρωτήθηκαν αν η πρόσκληση αποτελούσε δειγμα για του τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητα τους.



Δεν δέχτηκαν τηλεφώνημα όλοι οι υποψήφιοι στο νομό μου, αναφέρει στο seleo υποψήφιος για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Τελικώς, όμως, και σύμφωνα με τη γραμματεία του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής, τη τηλέφωνα έγιναν προς άτομα που βρίσκονται στις λίστες της Συγγρού και έχουν καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας προς το κόμμα κι όχι αποκλειστικά προς αυτούς που έχουν κλειδώσει για τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Οι διευκρινίσεις αν και διαφωτιστικές, δεν έδιωξαν τις σκέψεις από κάποιους οτι δεν είναι δυνατόν το Ίδρυμα να μπορεί να δεχθεί όλους όσους κατέθεσαν υποψηφιότητα στη ΝΔ. Πάντως, το πρόγραμμα των σεμιναρίων δεν εχει ακόμη ανακοινωθεί.

Κοντός ψαλμός αλληλούια! Σύμφωνα με πληροφορίες, που μένουν να επιβεβαιωθούν, τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Seleo.gr News