26 Μαρτίου 2012

Αφού η Jeniffer γουστάρει να τον έχει να της πλένει τα πιάτα, εμάς δε μας πέφτει λόγος

Περίπου 500.000 δολάρια ξόδεψε η γαλαντόμος Jennifer Anniston τον τελευταίο χρόνο για τα μάτια του αγαπημένου της Justin Theroux. Αφού τα έχει το κορίτσι, τι να κάνουμε. Έτσι είναι ο έρωτας... Με πανάκριβα δώρα δείχνει την αγάπη της στον σύντροφό της, Justin Theroux, η A-list ηθοποιός του Χόλιγουντ, Jennifer Aniston.




Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα, τους έντεκα μήνες που είναι μαζί το ζευγάρι, η Jen έχει κάνει στον αγαπημένο της Justin δώρα αξίας 500.000 δολαρίων. Αναρωτιέστε τι του αγόρασε και κόστισε τόσο; Ένα δερμάτινο τζάκετ που κάποτε ανήκε στον James Dean (12.000 δολάρια), έναν πίνακα του Genn Ligon(450.000 δολάρια) και δυο μοτοσυκλέτες: μια Ducati (33.000 δολάρια) και μια Harley Davidson (24.000 δολάρια).




Η... κουβαρντού Jen δεν σταμάτησε όμως εδώ. Ξόδεψε επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να αγοράσει έπιπλα και έργα τέχνης για το πανέμορφο σπίτι τους στο L.A., ενώ πλήρωσε 750.000 δολάρια σε έναν ειδικό σύμβουλο feng shui, προκειμένου να τη βοηθήσει στη διακόσμηση και στην εξισορρόπηση της ενέργειας του σπιτιού της.

Όπως αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού "ούτε η Jen ούτε ο Justin νιώθουν αμήχανα με το γεγονός ότι εκείνη είναι ο βασικός... κουβαλητής του σπιτιού. Νιώθει μάλιστα πολύ άνετα και άλλωστε γιατί να μην ξοδέψει χρήματα για τον άνθρωπο που αγαπάει;".



Εξάλλου δεν είναι η μόνη που κάνει δώρα. Το ίδιο κάνει και εκείνος: "Στον Justin αρέσει πολύ να της αγοράζει μικρά δώρα και ξεβολεύεται πολύ συχνά για να της δείξει πόσο νοιάζεται για εκείνη. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια μονόπλευρη σχέση και η Jen νιώθει το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο".

cosmo.gr