02 Απριλίου 2012

Τουλάχιστον 50 όπλα και χιλιάδες σφαίρες σε ακίνητο στην Λούτσα - Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη

- Υποπολυβόλα, “καλάσνικοφ”, άλλου τύπου αυτόματα ... άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί
- Βρέθηκαν “σκορπισμένα” στο ισόγειο και το υπόγειο πολυκατοικίας
- Τα βρήκε ο υδραυλικός που πήγε να κάνει εργασίες συντήρησης
- Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που είναι γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος ομάδας
- Δυο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του οπλοστασίου στη Βάρκιζα


Πολύ μεγάλος ο αριθμός των όπλων. Για τουλάχιστον 50 όπλα καλάσνικοφ, άλλου τύπου αυτόματα και πιστόλια, αλλά και εξαρτήματα όπλων και χιλιάδες σφαίρες κάνουν λόγο οι αστυνομικοί.

Ο χώρος που εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit είναι διαμερισμα ισογείου αλλά και στο υπόγειο μιας διώροφη πολυκατοικία όπου κανένα από τα διαμερίσματα δεν είναι νοικιασμένο αυτή την περίοδο. Οι γείτονες μάλιστα λένε οτι από τα Χριστούγεννα και μετά δεν είχαν δεί καθόλου κίνηση στο κτίριο, εκτός από τον πρώτο όροφο όπου λειτουργεί ένα τεχνικό γραφείο.

Τα όπλα βρήκε ο υδραυλικός που πηγε να κάνει συντήρηση στα διαμερίσματ και ειδοποίησε την αστυνομία.Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μαζί με τον οπλισμό βρέθηκαν και περούκες.

Πρόκειται για ένα διώροφο στην Αγία Μαρίνα της Λούτσας, στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας, το οποίο ανήκει σε γνωστό δικηγόρο που ειναι και πρόεδρος ομάδας.

Αυτή τη φορά ο αριθμός των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και καθώς βρέθηκαν “αποθηκευμένα” ίσως βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επί του παρόντος στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο της Ασφάλειας ενώ η αντιτρομοκρατική δεν εμφανίστηκε στο σημείο της επιχείρησης.

Όπως και στην περίπτωση των όπλων της Βάρκιζας τα όπλα αναμένεται να εξεταστούν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες. Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση.

newsit.gr