29 Απριλίου 2012

Επίθεση κατά πάντων από τον Α.Σαμαρά (βίντεο)

Σκληρή γλώσσα για το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χρησιμοποίησε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι παλεύει όχι για να νικήσει αλλά για να πείσει και δεν διαθέτει σχέδιο. «Ακούσαμε χθες το Οικονομικό Πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου. Κρυφό το είχε. Οκτώ μέρες πριν τις εκλογές το ανακοίνωσε… Και τι περιλαμβάνει;
Όσα δεν έκαναν επί δυόμιση χρόνια. Ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα απ’ ό,τι έκαναν επί δυόμιση χρόνια. Και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ακόμα και ο κ. Σημίτης χθες δημόσια αναγνώρισε ότι το Μνημόνιο και η λογική του ΠΑΣΟΚ ήταν μία αποτυχία» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.



Επιπλέον άφησε αιχμές για όσους προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ προς την αυτοδυναμία. «Αλλά μέσα στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί ακόμα, που προσπαθούν να κόψουν το δρόμο της ΝΔ,προσπαθούν να εμποδίσουν την ισχυρή εντολή που ζητάμε για να τα αλλάξουμε όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή τα σενάρια για συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων. «Κόμματα που δεν είναι αριστερά, αλλά επίσημα μας είπαν ότι τα βρήκαν για να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, για να πέσει το ΠΑΣΟΚ στα μαλακά. Για νά ΄χει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για όσα έκανε. Τσίπρας και Καμμένος μαζί, του δίνουν φιλί ζωής. Νέα και παλιά κόμματα, είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, φτάνει να μη πάρει ισχυρή εντολή η δική μας παράταξη» σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή και έκανε λόγο για «κούφιο» πατριωτισμό. «Όσοι πουλάνε κούφιο πατριωτισμό χαιρετάνε ναζιστικά, δεν αγαπούν την πατρίδα. Ψαρεύουν στα θολά νερά. Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα, όσοι θαυμάζουν τους ναζί, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν είναι πατριώτες. Είναι εχθροί της πατρίδας».

Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε εκ νέου να δοθεί ισχυρή εντολή στη ΝΔ για να κυβερνήσει τη χώρα. «Δεν θέλω να αθροίσω τις αδυναμίες των κομμάτων.
Θέλω να τις ξεπεράσω. Θέλω ισχυρή εντολή, για να σταθεροποιήσω τη χώρα και να ενώσω το λαό».



real.gr