23 Απριλίου 2012

Η Τζένιφερ Λόπεζ κεράτωνε τον πρώην άντρα της-Θα χάσει τα παιδιά της

Ο ένας πρώην σύζυγός της, Μάρκ Άντονι, ψάχνει να βρει αν η Τζένιφερ τον κεράτωνε με στόχο να πάρει την κηδεμονία των παιδιών τους. Ο άλλος πρώην της, Οτζάνι Νόα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα sex tape της γιατί είναι άφραγκος. Και η ίδια έχει μάτια μόνο για τον 24χρονο χορευτή της.
Δεν το λες και συχνό φαινόμενο ο ένας πρώην σύζυγος να ζητά την βοήθεια του άλλου. Αλλά αυτό ακριβώς έχει συμβεί με τον Μάρκ Άντονι να ζητάει την βοήθεια του Οτζάνι Νόα, του πρώτου συζύγου της Τζένιφερ, για να αποδείξει ότι εκείνη τον κεράτωνε με τον Οτζάνι πριν και μετά την γέννηση των παιδιών τους.

Στόχος του πικραμένου Μαρκ είναι -φυσικά- να πάρει την πλήρη κηδεμονία των διδύμων, ανακηρύσσοντας την Τζένιφερ ανίκανη μάνα.

Στόχος του Οτζάνι, από την άλλη, είναι να βγάλει κανένα φράγκο μέχρι να καταφέρει να αναιρέσει την απόφαση του δικαστηρίου που του απαγόρευσε να πουλήσει τα δεκάδες sex tape που έχει στην κατοχή του από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ.

Και τα οποία αρνείται πεισματικά να παραδώσει στις αρχές, γνωρίζοντας ότι αν καταφέρει να πουλήσει έστω και ένα, θα είναι σαν να έχει κερδίσει το πρώτο λαχνό στο Λαϊκό λαχείο.

Μέσα σε όλα αυτά, η Τζένιφερ φαίνεται να έχει πάθει εντελώς γεροντο-καψούρα με τον 24χρονo Κάσπερ Σμάρτ, ξοδεύοντας για το χατίρι του 2 εκατομμύρια δολάρια σε δώρα, ρούχα και ταξίδια, ενώ τον έκανε και καλλιτεχνικό της διευθυντή με μισθό 40.000 δολάρια εβδομαδιαίως.